Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΒασική μας επιδίωξη το νοικοκύρεμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Βασική μας επιδίωξη το νοικοκύρεμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης, στα πλαίσια της χτεσινής ομιλίας του στη Βουλή σχετικά με τον προϋπολογισμό του 2005, αναφέρθηκε γενικά στους στόχους του υπουργείου που ηγείται, ενώ τόνισε ότι βασική επιδίωξη είναι το νοικοκύρεμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης, στα πλαίσια της χτεσινής ομιλίας του στη Βουλή σχετικά με τον προϋπολογισμό<...> του 2005, αναφέρθηκε γενικά στους στόχους του υπουργείου που ηγείται, ενώ τόνισε ότι βασική επιδίωξη είναι το νοικοκύρεμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών, αναφέροντας παράλληλα ότι οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι καθοριστικοί για το μέλλον της εταιρίας”.

Όπως επισήμανε ο ίδιος, “σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιδιώκεται η ολοκλήρωση της νέας σοβαρής προσπάθειας, που καταβάλλεται για την ιδιωτικοποίηση του ομίλου, μέσα από μία διαδικασία διερεύνησης της αγοράς και ορθολογικοποίησης των αποτελεσμάτων των εταιριών του”.

“Έχουμε ήδη ξεκινήσει την νέα προσπάθεια ιδιωτικοποίησης, καθώς αυτή η πολιτική αποτελεί μονόδρομο για την εταιρία. Αυτή η τελευταία ευκαιρία για τη διάσωση της Ο.Α. γίνεται με ρεαλιστικούς όρους, που είναι αποδεκτοί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αναγνωρίζοντας τα δεδομένα της αγοράς αλλά και διασφαλίζοντας το μέλλον των εργαζομένων”, υπογράμμισε ο κ. Λιάπης.

Από την άλλη, όσον αφορά στους σιδηροδρόμους, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών σημείωσε ότι προωθείται η αναδιοργάνωση τους, με τον πλήρη διαχωρισμό υποδομής και εκμετάλλευσης, σύμφωνα με το νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο 2005 – 2007″.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024