Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία της Νομαρχίας Λέσβου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τομέα του τουρισμού

Συνεργασία της Νομαρχίας Λέσβου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τομέα του τουρισμού

Ο Νομάρχης Λέσβου επισκέφθηκε πρόσφατα το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου είχε πολύωρη συνεργασία με τον καθηγητή του Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Ανδρέα Τρούμπη και τους συνεργάτες του, προκειμένου να συζητήσουν τους πιθανούς […]

Ο Νομάρχης Λέσβου επισκέφθηκε πρόσφατα το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου είχε πολύωρη συνεργασία με<...> τον καθηγητή του Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Ανδρέα Τρούμπη και τους συνεργάτες του, προκειμένου να συζητήσουν τους πιθανούς τρόπους ανάπτυξης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στα νησιά του Νομού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Αιγιακού Πρακτορείου Ειδήσεων, κατά την διάρκεια της συνάντησης τους έγινε η παρουσίαση και ανάλυση του προγράμματος `Go Lesvos` και των δυνατοτήτων άμεσης εφαρμογής του για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Μάλιστα, από την παρουσίαση του προγράμματος διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες συνεργασίας της Νομαρχίας Λέσβου με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο συγκεκριμένο τομέα και γι΄ αυτό το λόγο έκριναν ότι αυτού του είδους οι συναντήσεις χρήσιμο θα ήταν να επαναληφθούν μέχρι να οριστικοποιηθεί τελικώς η μορφή των δράσεων, που θα αναπτυχθούν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024