Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.: Την φρίκη και τον αποτροπιασμό της εξέφρασε η πρόεδρος του για καυστικό ρεπορτάζ του σταθμού ALTER

ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.: Την φρίκη και τον αποτροπιασμό της εξέφρασε η πρόεδρος του για καυστικό ρεπορτάζ του σταθμού ALTER

Την φρίκη και τον αποτροπιασμό της για το καυστικότατο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, εξέφρασε σε γραπτή της επιστολή προς τον δημοσιογράφο του σταθμού, κ. Νίκο Ευαγγελάτο, η πρόεδρος του […]

Την φρίκη και τον αποτροπιασμό της για το καυστικότατο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, εξέφρασε σε γραπτή<...> της επιστολή προς τον δημοσιογράφο του σταθμού, κ. Νίκο Ευαγγελάτο, η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης `ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.` κ. Νίκη Κωνσταντίνου.

Ειδικότερα, η επιστολή της προέδρου έχει ως εξής:

“Ως πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης `ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.`, αισθάνομαι φρίκη και αποτροπιασμό γι` αυτά που αντίκρισα στο καυστικότατο ρεπορτάζ σας. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κοινή γνώμη, εκ μέρους μου και εκ μέρους όλων των υγειώς λειτουργούντων συναδέλφων και μελών και να είστε σίγουρος πως είναι χιλιάδες αυτοί.

Όπως γνωρίζετε καλύτερα από εμένα, σε όλους τους κλάδους, υπάρχουν αρρωστημένα μυαλά, που κερδοσκοπούν πατώντας ακόμη και σε πτώματα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι.

Εμείς ως `ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.`, θα προσπαθήσουμε να απομονώσουμε, καταγγέλλοντας αυτούς τους `συναδέλφους`, όπου κι αν τους βρίσκουμε, όποιοι κι αν είναι, γιατί όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε ότι το ελληνικό πιάτο είναι ένα κομμάτι του αρχαιοελληνικού πολιτισμού μας και τουλάχιστον αυτόν δεν πρέπει να τον αμαυρώνουμε για μερικά ευρώ. Ντροπή τους. Θα μας βρίσκετε πάντα στο πλευρό σας, υποστηρικτές των προσπαθειών σας για υγιεινό καλό πιάτο και με χαμόγελο.

Όπως διαπιστώσατε κι εσείς κ. Ευαγγελάτο, από τον φιλοξενούμενό σας στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού σας που εσείς συντονίζετε, εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και συναφών Επαγγελμάτων `ΠΟΕΣΕ`, ως επαγγελματίας συνδικαλιστής που είναι, ούτε που νοιάστηκε για το πόσα ανυποψίαστα παιδάκια έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε τα βρωμοκρέατα, που δείξατε στο ρεπορτάζ σας, απεναντίας όμως νοιάστηκε για την οικονομική επίπτωση, που θα έχουν τα μαγαζιά κατά την νέα τουριστική περίοδο 2005. Κανονικά θα έπρεπε να παρακολουθεί με σκυμμένο κεφάλι τις φρικαλέες εικόνες και όταν του απευθύνατε το λόγο να απαντούσε με ένα `συγνώμη` και τίποτε άλλο.

Είναι σωστή όμως η ελληνική παροιμία που λέει ότι `το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει`, παραπέμποντάς σας στο δημοσίευμα της ημερήσιας εφημερίδας `Αδέσμευτος Τύπος` του κ. Δ. Ρίζου, της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου 2004, στην 4η σελίδα, σε άρθρο του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Καλλιώρα Δ. Ηλία με τίτλο `Τι γίνεται με την ΠΟΕΣΕ;`.

Ας απαντήσουν οι κ.κ. εκπρόσωποι της ΠΟΕΣΕ πρώτα στα ερωτήματα – καταγγελίες που τα έθεσε ο Βουλευτής στη Βουλή των Ελλήνων, ερωτώντας όλους τους Υπουργούς και μετά να εμφανίζονται στα τηλεοπτικά κανάλια, σαν Ρομπέν των Δασών παίρνοντας τα κομμάτια του κλάδου που εδώ και 12 χρόνια οι ίδιοι …κατακρεουργούν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024