Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑνέπαφη από το παλιρροϊκό κύμα “τσουνάμι” η ακτή Κεράλα της Ινδίας

Ανέπαφη από το παλιρροϊκό κύμα “τσουνάμι” η ακτή Κεράλα της Ινδίας

Η ακτή Κεράλα της Ινδίας, που αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες, παρέμεινε ανέπαφη από το παλιρροϊκό κύμα `τσουνάμι`, που έπληξε τις περιοχές ολόκληρης της Ασίας και του Ειρηνικού, προκαλώντας […]

Η ακτή Κεράλα της Ινδίας, που αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες, παρέμεινε ανέπαφη από το παλιρροϊκό κύμα<...> `τσουνάμι`, που έπληξε τις περιοχές ολόκληρης της Ασίας και του Ειρηνικού, προκαλώντας το θάνατο σε χιλιάδες άτομα και παράλληλα τεράστιες υλικές ζημιές.

Μέχρι στιγμής κανένας τουρίστας της περιοχής δεν έχει πάθει το παραμικρό, ενώ και οι ντόπιοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για νεκρούς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ινδικής Κυβέρνησης.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Ινδική Κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των τουριστών στις περιοχές, ενώ υπάρχουν και πρόσθετοι ναυαγοσώστες κατά μήκος της ακτής. Από την άλλη, οι ειδικοί ισχυρίζονται ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να εκδηλωθούν και άλλα παρόμοια φαινόμενα στην περιοχή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024