Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑρωγός στην προσπάθεια μεταφοράς του πληγέντος πληθυσμού από το Πουκέτ στην Μπανγκόκ η αεροπορική εταιρία Thai Airways

Αρωγός στην προσπάθεια μεταφοράς του πληγέντος πληθυσμού από το Πουκέτ στην Μπανγκόκ η αεροπορική εταιρία Thai Airways

Η αεροπορική εταιρία Thai Airways σε συνεργασία με τον Ταϊλανδικό Οργανισμό Τουρισμού ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά του πληγέντος πληθυσμού από το Πουκέτ στην Μπανγκόκ. Έτσι, οι συνάνθρωποι μας, που χρίζουν […]

Η αεροπορική εταιρία Thai Airways σε συνεργασία με τον Ταϊλανδικό Οργανισμό Τουρισμού ανέλαβε τη<...> δωρεάν μεταφορά του πληγέντος πληθυσμού από το Πουκέτ στην Μπανγκόκ. Έτσι, οι συνάνθρωποι μας, που χρίζουν ιατρικής περίθαλψης, θα μεταφερθούν από την Thai στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, την Μπανγκόκ, και από εκεί θα διακομιστούν σε νοσοκομεία.

Για την καλύτερη διευκόλυνση και μεταφορά των πληγέντων η Thai Airways ανακοίνωσε χτες τόσο την αντικατάσταση των αεροσκαφών με μεγαλύτερα, όσο και την διεξαγωγή δύο επιπλέον εκτάκτων πτήσεων από Πουκέτ προς Μπανγκόκ.

Να τονιστεί ότι όλες οι υπόλοιπες πτήσεις θα διεξαχθούν κανονικά (Μπανγκόκ – Πουκέτ 9 πτήσεις ημερησίως και Πουκέτ – Μπανγκόκ 14 πτήσεις ημερησίως).

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι η Thai Airways διεξήγαγε χτες δύο πτήσεις μεταφοράς ιατρικής και ανθρωπιστικής βοήθειας, καθώς και ιατρικού εξοπλισμού στο Πουκέτ, που αναχώρησαν από Μπανγκόκ στις 07.00 και στις 08.00 χτες το πρωί.

Επιπλέον, η Thai Airways μετέφερε μέλη της ειδικευμένης ομάδας ανθρωπιστικής βοήθειας `FAST` (Family Assistance & Support Team), που αποτελείται από πολύγλωσσο προσωπικό, έτοιμο να βοηθήσει τους επιβάτες, που περιμένουν στο αεροδρόμιο του Πουκέτ και στα τοπικά γραφεία της Thai.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024