Τελευταία νέα

Η TUI βραβεύει την Grecotel

Με βάση την ειδική ετήσια έρευνα του τουριστικού οργανισμού TUI σε όλους τους πελάτες του, την πρώτη θέση στον κόσμο κατέλαβε για δεύτερη συνεχή χρονιά η ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel. Υπογραμμίζεται […]

Με βάση την ειδική ετήσια έρευνα του τουριστικού οργανισμού TUI<.> σε όλους τους πελάτες του, την πρώτη θέση στον κόσμο κατέλαβε<...> για δεύτερη συνεχή χρονιά η ξενοδοχειακή αλυσίδα Grecotel.
Υπογραμμίζεται ότι η TUΙ φιλοξενεί πελάτες της σε 12.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε όλο τον κόσμο.
Επίσης, στην Grecotel ανήκουν τα 10 ξενοδοχεία από τα 100 που θεωρούνται παγκοσμίως ως τα κορυφαία ξενοδοχεία. Το Creta Palace στο Ρέθυμνο ανακηρύχθηκε ως το κορυφαίο 5 αστέρων ξενοδοχείο στον κόσμο.
Η σημαντικότητα του γεγονότος έγκειται στο γεγονός ότι η αναφερόμενη ειδική έρευνα διεξάγεται από ανεξάρτητη εταιρία και οι πελάτες της TUI απαντούν κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους από τις διακοπές τους.
Η τελετή βράβευσης που φέρει την επωνυμία 'TUI HOLLY' πραγματοποιήθηκε στη Ρωσική Πρεσβεία του Βερολίνου από το προεδρείο της TUI παρουσία βουλευτών του γερμανικού κοινοβουλίου και άλλων επισήμων.
Σημειώνεται ότι το TUI Group στη χρήση ‘97-‘98 παρουσίασε τζίρο 9,3 δισ. γερμανικά μάρκα ενώ την περίοδο ‘98-‘99 ξεπέρασε τα 14 δισ. γερμανικά μάρκα.

Στη φωτογραφία διακρίνονται -από δεξιά προς τα αριστερά- από την απονομή των βραβείων από τον πρόεδρο της TUI κ. Karl Born στους εκπροσώπους της Grecotel κα Μάρι Ν. Δασκαλαντωνάκη, εντεταλμένη σύμβουλο της Grecotel A.E. και κ. Δημήτρη Καλαϊτζιδάκη, γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου Grecotel Creta Palace, του βραβευμένου ως κορυφαίο ξενοδοχείο 5 αστέρων στον κόσμο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024