Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ 100η γυναίκα πιλότος της British Airways

Η 100η γυναίκα πιλότος της British Airways

Η British Airways πρόσφατα απέκτησε την 100η γυναίκα πιλότο της, που έγινε κυβερνήτης μόλις λίγες μέρες μετά τα 21α γενέθλια της. Η Ruth Smith προέρχεται από οικογένεια πιλότων και είναι […]

Η British Airways<.> πρόσφατα απέκτησε την 100η γυναίκα πιλότο της, που έγινε κυβερνήτης μόλις λίγες μέρες μετά<...> τα 21α γενέθλια της. Η Ruth Smith προέρχεται από οικογένεια πιλότων και είναι κατενθουσιασμένη που θα εργασθεί στην British Airways. "Από μικρό παιδί το όνειρο μου ήταν να γίνω πιλότος. Μερικές φορές όλη η οικογένεια ταξίδευε για διακοπές με αεροσκάφος του κυβερνούσε ο πατέρας μου, ο οποίος με έπαιρνε μέσα στο κόκπιτ. Ήταν τότε που το όνειρο άρχισε να γίνεται έμμονη ιδέα."
Τους επόμενους μήνες, η Ruth θα κάνει πολύ πρακτική και θεωρητική εξάσκηση, πριν αναλάβει τον έλεγχο ενός Boeing 737 αξίας 30 εκατομμυρίων στερλινών. Τον Μάρτιο θα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει πτήσεις σε προορισμούς όπως η Γενεύη, η Κοπεγχάγη, και η Μαδρίτη.
Τα τελευταία τρία χρόνια η British Airways έχει διπλασιάσει τον αριθμό των γυναικών πιλότων. Η Barbara Harmer έγινε πέρυσι η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης στο υπερηχητικό αεροσκάφος Concorde, ενώ η Kerry Lomas έγινε γνωστή σε ολόκληρη την Αγγλία, όταν η Βρετανική κυβέρνηση χρησιμοποίησε τη φωτογραφία της σε πόστερ μιας διαφημιστικής εκστρατείας με θέμα την πρόσληψη γυναικών σε επιστημονικούς φορείς και οργανισμούς υψηλής τεχνολογίας.
Έως το 2002, η British Airways θα προσλάβει 600 νέους πιλότους για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που θα προκύψουν στο μέλλον

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024