Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑρνητική θα είναι η απάντηση των Κυπριακών Αερογραμμών στην πρόταση της Helios Airways

Αρνητική θα είναι η απάντηση των Κυπριακών Αερογραμμών στην πρόταση της Helios Airways

Η απάντηση των Κυπριακών Αερογραμμών στην πρόταση της εταιρίας Helios Airways, η οποία προσφέρθηκε να εξαγοράσει τα 3 Airbus A320-200 της Hellas Jet, δίνοντας ως αντάλλαγμα ποσό ύψους περίπου 17 […]

Η απάντηση των Κυπριακών Αερογραμμών στην πρόταση της εταιρίας Helios Airways, η οποία προσφέρθηκε να εξαγοράσει τα<...> 3 Airbus A320-200 της Hellas Jet, δίνοντας ως αντάλλαγμα ποσό ύψους περίπου 17 εκατ. δολαρίων στο ταμείο των Κ.Α., μάλλον θα είναι αρνητική, καθώς σύμφωνα με αξιωματούχους της εταιρίας “η πρόταση δεν κρίνεται συμφέρουσα”.

Παρ΄ όλες τις πληροφορίες πάντως που διαρρέουν, η διοίκηση των Κυπριακών Αερογραμμών έχει δηλώσει ότι “θα μελετήσει διεξοδικώς τη πρόταση και σύντομα θα απαντήσει”.

Από την άλλη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helios Airways κ. Δημήτρης Πανταζής, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα `Σημερινή`, επιβεβαίωσε την ύπαρξη και αποστολή της πρότασης προς τις Κυπριακές Αερογραμμές, σημειώνοντας παράλληλα ότι “μέχρι προχτές η εταιρία δεν είχε λάβει καμιά απάντηση”. “Η επιστολή”, όπως δήλωσε “διαβιβάστηκε στις Κ.Α. από την πλευρά της νέας ιδιοκτήτριας εταιρίας της Helios, της Libra Holidays Group και υπογράφτηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Ανδρέα Δράκο.

Ο κ. Πανταζής σημείωσε επίσης ότι “τόσο η ίδια η Libra, όσο και η Helios έχουν τις δυνατότητες να αξιοποιήσουν τόσο τα αεροπλάνα όσο και τα πληρώματά τους”. Πρόσθεσε παράλληλα ότι το θέμα επείγει για την εταιρία, αφού θα πρέπει να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός για το ερχόμενο καλοκαίρι”. Να σημειωθεί ότι η Helios θα αναμένει την απάντηση του κρατικού αερομεταφορέα το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου και σε περίπτωση που δεν υπάρξει απάντηση, ή υπάρξει και είναι αρνητική, τότε η Helios θα εξετάσει τις άλλες εναλλακτικές λύσεις, που ήδη έχει ενώπιόν της και θα αποφασίσει το συντομότερο δυνατό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024