Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠαραχωρήθηκε το Ξενία του Ναυπλίου

Παραχωρήθηκε το Ξενία του Ναυπλίου

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος και η κ. Άννα Μαντωνανάκη εκπρόσωπος του ομίλου “Μαντωνανάκη” υπέγραψαν το περασμένο Σάββατο τη σύμβαση εκμίσθωσης του συγκροτήματος “Ξενία Ακροναυπλίας” που βρίσκεται […]

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Ευγένιος Γιαννακόπουλος και η κ. Άννα Μαντωνανάκη εκπρόσωπος του ομίλου "Μαντωνανάκη" υπέγραψαν το περασμένο Σάββατο τη σύμβαση<...> εκμίσθωσης του συγκροτήματος "Ξενία<.> Ακροναυπλίας" που βρίσκεται στο Ναύπλιο.
Σύμφωνα με την σύμβαση εκμισθώνονται οι τρεις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, το Ξενία Παλλάς, το Αμφιτρύων, και το Ξενία Α, για 30 χρόνια στον όμιλο "Μαντωνανάκη" αντί 450 εκατ. δρχ. ως συνολικό ετήσιο μίσθωμα. Το μίσθωμα αυτό, που στο σύνολο του θα φθάσει τα 16 δισ. δρχ., θα το λαμβάνει ο ΕΟΤ. Οι επενδύσεις που θα πραγματοποιήσει ο όμιλος θα είναι της τάξεως των 2,5 δισ. δρχ. και θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός 18 μηνών. Ο κ. Γιαννακόπουλος στη τελετή της υπογραφής αναφέρθηκε στις δυνατότητες που προσφέρει η συμφωνία αυτή για τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η επένδυση θα είναι αποδοτική για όλες τις πλευρές.
Η κ. Μαντωνανάκη διαβεβαίωσε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του συγκροτήματος, η θέση του οποίου είναι προνομιακή.
Το συγκρότημα αποτελείται από το Ξενία Παλλάς που διαθέτει 48 δωμάτια, τρεις σουίτες, και 54 οικισμούς πολυτελείας, το Ξενία Α' με δυναμικότητα 58 δωματίων και το Αμφιτρύων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024