Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνεργασία της Qatar Airways με ξενοδοχειακές αλυσίδες για προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας σε ταξιδιώτες που βρίσκονταν στα νησιά των Μαλδίβων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Ιανουάριος 2005, 00:00

Η Qatar Airways και τα ξενοδοχεία Four Seasons και The Ritz-Carlton ενώνουν τις δυνάμεις τους για την<...>

προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στους ταξιδιώτες που βρίσκονταν στα νησιά των Μαλδίβων, τα οποία επλήγησαν από τα παλιρροϊκά κύματα, που προκλήθηκαν από το μεγάλο σεισμό της Κυριακής στις 26/12.

Πιο συγκεκριμένα, μία ειδική πτήση charter της Qatar Airways έφθασε στις Μαλδίβες στις 27/12 για να παραλάβει τους ταξιδιώτες του ξενοδοχείου Four Seasons και να τους επιστρέψει στη Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ.

Το αεροσκάφος της Qatar Airways, ένα Airbus τύπου A330-200, μετέφερε 130 επιβάτες, οι οποίοι διέμειναν για δύο νύχτες στο The Ritz-Carlton. Εκεί, είχε διαμορφωθεί ειδικός χώρος φιλοξενίας και ανακούφισης των πληγέντων, όπου μέσω του internet cafe, που διέθετε το ξενοδοχείο, οι ταξιδιώτες επικοινωνούσαν με e-mail με τις οικογένειες τους. Εντός του The Ritz-Carlton, υπήρχε ακόμη ένα προσωρινό γραφείο κρατήσεων της Qatar Airways, έτσι ώστε να γίνεται πιο εύκολη η διαχείριση των αεροπορικών εισιτηρίων των ταξιδιωτών που επιθυμούσαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Τέλος, είχε προβλεφθεί χώρος για τα παιδιά, με παιχνίδια, φαγητό και ειδικευμένο προσωπικό για την φροντίδα τους.

Σχετικά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways κ. Akbar Al Baker, είπε “Μας άγγιξε ιδιαίτερα η τραγωδία, που συνέβη στην Νοτιοανατολική Ασία. Η έκταση της κατάστασης ξεπερνά κάθε φαντασία. Χαιρόμαστε που μπορέσαμε να βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top