Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιαμονή στα Hilton με ειδικές εκπτώσεις

Διαμονή στα Hilton με ειδικές εκπτώσεις

Ειδικές προσφορές έχει ετοιμάσει η ξενοδοχειακή αλυσίδα Hilton για περισσότερα από 50 Hilton και Conrad International Hotels σε 37 ευρωπαϊκές πόλεις. Όσοι επιλέξουν να διανυκτερεύσουν στα παραπάνω ξενοδοχεία μέχρι και […]

Ειδικές προσφορές έχει ετοιμάσει η ξενοδοχειακή αλυσίδα Hilton<.> για περισσότερα από<...> 50 Hilton και Conrad International Hotels σε 37 ευρωπαϊκές πόλεις.
Όσοι επιλέξουν να διανυκτερεύσουν στα παραπάνω ξενοδοχεία μέχρι και 31 Μαρτίου του 2000 θα επωφεληθούν της ειδικής έκπτωσης της αλυσίδας που φτάνει μέχρι 20% και 40% των επίσημων τιμών.
Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται World of Savings και εκτός της έκπτωσης δίνει τη δυνατότητα σε όσους συμμετάσχουν να διπλασιάσουν τους πόντους τους στο HHonors, ή να διπλασιάσουν τα μίλια τους με τις συνεργαζόμενες με την Hilton αεροπορικές εταιρίες: Air Canada, American Airlines, Continental Airlines, Delta Air Lines, Lufthansa, Northwest Airlines, United Airlines ή US Airways.
Στο πρόγραμμα World of Savings συμμετέχουν ξενοδοχεία από τις πόλεις: Αθήνα, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Βουδαπέστη, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Γενεύη, Λονδίνο, Μιλάνο, Μόναχο, Παρίσι, Πράγα, Ρόμη, Στρασβούργο, Βιέννη, Ζυρίχη, κ.ά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024