Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Απαραίτητη η ύπαρξη γυμναστηρίου και spa στα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Ιανουάριος 2005, 00:00

“Μονόδρομο για την ποιότητα ενός 5 αστέρων ξενοδοχείου αποτελεί πλέον σήμερα η λειτουργία spa και γυμναστηρίου σε αυτό”, κατά τον<...>

κ. Σταύρο Ψαρουλάκη, ιδιοκτήτη της Sport Academy, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Business & Travel και τον δημοσιογράφο κ. Χάρη Ντιγριντάκη εξήγησε πως “η πολυτέλεια συνάδει με τη προσφορά υψηλών υπηρεσιών στο κομμάτι της αναζωογόνησης”.

Ο ιδιοκτήτης της Sport Academy επισήμανε ότι δεν νοείται ξενοδοχείο, κυρίως πόλεως, 4 ή 5 αστέρων να μη διαθέτει γυμναστήριο, ενώ αναφέρθηκε και σε μεθόδους αναζωογόνησης, που θα φέρει η εταιρία του από την αγορά της Απω Ανατολής στην Ελλάδα. Πρόσθεσε δε ότι “ακόμη και σε πολυτελή Boutique ξενοδοχεία θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν τέτοιες εγκαταστάσεις”, ενώ εξέφρασε την απορία του γιατί δεν αναπτύσσονται spa σε ορεινούς προορισμούς, όπως άλλωστε συμβαίνει στο εξωτερικό.

O κ. Ψαρουλάκης τόνισε επίσης ότι “η επένδυση της εταιρίας του στο ξενοδοχείο Hilton σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλους χώρους της μονάδας”, ενώ όσον αφορά το νέο αναπτυξιακό νόμο σημείωσε ότι “δίνει ισχυρά κίνητρα για επενδύσεις, τα οποία οι εταιρίες οφείλουν να εκμεταλλευθούν, αν δεν θέλουν να μείνουν παρίες της ξενοδοχειακής αγοράς”.

Τέλος ο ιδιοκτήτης της Sport Academy στα πλαίσια της εκπομπής θέλησε να καταστήσει σαφές ότι “η ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού αποτελούν μονόδρομο για τον εμπλουτισμό του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top