Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Το Πήλιο καλωσορίζει τους χειμερινούς εκδρομείς

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Ιανουάριος 2000, 00:00

Σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Μαγνησία<.>ς τα ξενοδοχεία και παραδοσιακά καταλύματα του Πηλίου είναι πανέτοιμα<...>

να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες με τον παραδοσιακό πηλιορείτικο τρόπο, προσφέροντας τους λογικές τιμές και καταπληκτικό τοπίο.
Η νομαρχία φροντίζει για την κανονική διεξαγωγή της κυκλοφορίας στον ορεινό όγκο του Πηλίου, διαθέτοντας μηχανήματα που φροντίζουν για τον καθαρισμό των δρόμων από το χιόνι.
Οι χειμερινοί επισκέπτες του Πηλίου μπορούν να γευτούν ένα ζεστό ρόφημα από τσάι του βουνού ή φασκόμηλο, γιαούρτι με μέλι και καρύδια, και την τοπική παραδοσιακή κουζίνα των χωριών του.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου που βρίσκεται στη θέση "Αγριόλευκες" στα Χάνια, σε υψόμετρο 1.350 μ. και 1.500 μ. διαθέτει 2 άνετα καταφύγια, 3 ηλεκτροκίνητους χιονοδρομικούς αναβατήρες εκ των οποίων ο ένας λειτουργεί φέτος για πρώτη φορά, ιατρείο, μηχάνημα για το στρώσιμο του χιονιού, και ευρύχωρα parking. Η ημερήσια τιμή κάρτας για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου είναι 3.000 τις καθημερινές και 4.000 τα Σαββατοκύριακα. Όσο για τις τιμές των ξενοδοχείων, αυτές κυμαίνονται από 13.000 έως 35.000 τη βραδιά σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top