Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέες συσκέψεις για το ακτοπλοϊκό

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 January 2005, 00:00

Οι συσκέψεις για την επίλυση των ακτοπλοϊκών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν πολλά από τα νησιά του Αιγαίου, συνεχίζονται με<...>

εντατικότερο ρυθμό εντός της εβδομάδας, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Ναυτεμπορικής`, έχουν προγραμματιστεί συσκέψεις των ομάδων εργασίας σε Σάμο, Σύρο, Λέσβο και Χίο μεταξύ των ακτοπλόων, ΥΕΝ και τοπικών φορέων υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα του υπουργείου, κ. Ιωάννη Τζωάννου.

Μάλιστα, να υπενθυμιστεί ότι ο υπουργός Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, αποφάσισε τη σύσταση ομάδων εργασίας ανά περιφέρεια, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα θέματα ακτοπλοΐας συγκεκριμένα νησί προς νησί μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ναυτιλιακής Πολιτικής. Στις ομάδες εργασίας συμμετέχουν εκπρόσωποι των υπουργείων Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, των περιφερειών του Αιγαίου, τοπικών επιμελητηρίων, του α` και β` βαθμού αυτοδιοίκησης, της ΠΝΟ του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Ελλήνων Ακτοπλόων.

Σκοπός της σύστασης των παραπάνω ομάδων εργασίας είναι να μελετήσουν εκτενώς την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία των νησιών της περιφέρειάς τους και να υποβάλουν τις προτάσεις τους μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top