Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συμπόσιο ευρωπαϊκής διάσκεψης στη Θεσσαλονίκη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 Ιανουάριος 2000, 00:00

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκη<.>ς με πρωτοβουλία του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, η οποία υποστηρίχθηκε θερμά από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου και από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, ανέλαβε<...>

τη διοργάνωση του 15ου Διεθνούς Συμποσίου της Ευρωπαϊκής Διάσκεψης των Υπουργών, ΕΔΥΜ, στη Θεσσαλονίκη από τις 5-7 Απριλίου 2000.
Η ΕΔΥΜ αποτελεί ένα forum των Υπουργών Μεταφορών 35 Ευρωπαϊκών κρατών. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, διοργανώνει κάθε τρία χρόνια ένα Διεθνές Συμπόσιο σε θέματα μεταφορών, τα συμπεράσματα του οποίου διαμορφώνονται στο Συμβούλιο Υπουργών Μεταφορών για τη λήψη αποφάσεων.
Το Συμπόσιο συγκεντρώνει εκπροσώπους κυβερνήσεων και δημοσίων διοικήσεων, διακεκριμένους επιστήμονες από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, καθώς και ανώτερα στελέχη διεθνών οργανισμών, συμβουλευτικών υπηρεσιών, επαγγελματικών συνδέσμων και μεταφορικών εταιριών.
Στόχος του Συμποσίου είναι η διερεύνηση και διατύπωση νέων σκέψεων σε θέματα σημερινού και μελλοντικού ενδιαφέροντος στο χώρο της οικονομίας των μεταφορών.
Η διοργάνωση του 15ου Διεθνούς Συμποσίου της ΕΔΥΜ με την παρουσία πλέον των 500 συνέδρων από περίπου 50 κράτη από όλο τον κόσμο, θα αποτελέσει ένα σημαντικό επιστημονικό και πολιτιστικό γεγονός, μια τιμητική διάκριση όχι μόνο για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά γενικότερα για τη χώρα μας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top