Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥψηλές χρηματοδοτήσεις για τον τουρισμό στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Υψηλές χρηματοδοτήσεις για τον τουρισμό στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, οργανισμοί και φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό θα επωφεληθούν από τις εγκρίσεις χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ε.Ε. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της κοινοτικής […]

Τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, οργανισμοί και φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονία<.>ς και Θράκη<.>ς που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό θα επωφεληθούν από<...> τις εγκρίσεις χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ε.Ε.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της κοινοτικής πρωτοβουλίας Interreg, εγκρίθηκαν 58 δράσεις για τον τομέα του τουρισμού στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα χρηματοδοτηθούν με 2,7 δισ. δραχμές.
Επιπλέον, στο πλαίσιο του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης προβλέπεται η έγκριση και άλλων προγραμμάτων με χρηματοδότηση τόσο από τον εθνικό προϋπολογισμό, όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024