Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑξιόλογη η δράση της Νομαρχιακής Επιχείρησης Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Νομού Δράμας

Αξιόλογη η δράση της Νομαρχιακής Επιχείρησης Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Νομού Δράμας

Συνεχίζει την αξιόλογη δράση της και στη νέα χρονιά η Νομαρχιακή Επιχείρηση Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Νομού Δράμας (Ν.Ε.ΠΟ.Τ.Α.), έχοντας συμπληρώσει ήδη τρία χρόνια ζωής. Η Ν.Ε.ΠΟ.Τ.Α., που αποτελεί τον […]

Συνεχίζει την αξιόλογη δράση της και στη νέα χρονιά η Νομαρχιακή Επιχείρηση Πολιτιστικής και Τουριστικής<...> Ανάπτυξης Νομού Δράμας (Ν.Ε.ΠΟ.Τ.Α.), έχοντας συμπληρώσει ήδη τρία χρόνια ζωής.

Η Ν.Ε.ΠΟ.Τ.Α., που αποτελεί τον μοναδικό πολιτιστικό φορέα της Νομαρχίας Δράμας στον μικρό χρόνο λειτουργίας της, κατάφερε να αναπτύξει πλούσια και αξιόλογη δράση στον πολιτιστικό, τουριστικό και κοινωνικό χώρο.

Λόγω της φύσης της, δεν είναι μια συνηθισμένη εμπορική εταιρία με κερδοσκοπικό χαρακτήρα, αφού το κέρδος της επανεπενδύεται στην ανάπτυξη της επιχείρησης και σε κοινωνικό έργο. Οι δραστηριότητές της κινούνται γύρω από αντικείμενα, προτάσεις και έργα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, με τα οποία ένας ιδιώτης σε καμία περίπτωση δεν θα είχε ασχοληθεί, ενώ παράλληλα, βασικό της μέλημα στάθηκε η οργάνωση και η υλοποίηση δραστηριοτήτων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας.

Βασικοί στόχοι της Ν.Ε.ΠΟ.Τ.Α. για το 2005 είναι να συνεχίσει την συμμετοχή της στην αναπτυξιακή πολιτιστική διαδικασία του τόπου, να συνεχίσει την πλήρη παροχή πολιτιστικής, καθώς και τουριστικής ενημέρωσης και πληροφόρησης σε επίπεδο πανελλαδικό και όχι μόνο, να δημοσιοποιεί τις δράσεις της, έτσι ώστε να συμβάλλει στην ενημέρωση του κόσμου και των εμπλεκόμενων φορέων γενικότερα, καθώς και να συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις της Νομαρχίας και των Δήμων του Νομού Δράμας, καταθέτοντας προτάσεις και υλοποιώντας δράσεις κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024