Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣυνάντηση εργασίας ξενοδοχείων Σαντορίνης – τουριστικών γραφείων Αθήνας

Συνάντηση εργασίας ξενοδοχείων Σαντορίνης – τουριστικών γραφείων Αθήνας

Το Travel Daily News στο πλαίσιο των πετυχημένων workshops και σεμιναρίων που έχει ήδη διοργανώσει, διοργανώνει workshop μεταξύ των ξενοδοχείων της Σαντορίνης και των τουριστικών γραφείων της Αθήνας. Το workshop […]

Το Travel Daily News στο πλαίσιο των πετυχημένων workshops και σεμιναρίων που έχει ήδη διοργανώσει, διοργανώνει<...> workshop μεταξύ των ξενοδοχείων της Σαντορίνης και των τουριστικών γραφείων της Αθήνας.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την 1η Φεβρουαρίου 2005, από τις 17:00 – 20:00, στο design hotel “Fresh Hotel”.

Στόχος είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων της Αθήνας για τις υποδομές και τις υπηρεσίες των σημαντικότερων ξενοδοχείων και καταλυμάτων της Σαντορίνης μέσα από συναντήσεις τύπου “ένας-προς-έναν”.

Στο workshop έμφαση δίνεται στην άμεση και ουσιαστική επικοινωνία των τουριστικών γραφείων με τους ξενοδόχους της περιοχής της Σαντορίνης, που σκοπό έχει τη σύναψη συνεργασιών.

Την οργάνωση κάνει η εταιρία Travel Media Applications, που εκδίδει το TravelDailyNews.

Να σημειώσουμε ότι είναι το δεύτερο workshop αυτής της μορφής μετά από το αντίστοιχο που είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο μεταξύ 22 ξενοδοχείων του Νομού Λακωνίας και 43 τουριστικών γραφείων και γνωστών tour operators της Αθήνας.

Οι εντυπώσεις που αποκομίσθηκαν από το workshop της Λακωνίας διατυπώνονται χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του κ. Γιώργου Μπαλακάκη, διευθυντή πωλήσεων του τουριστικού οργανισμού Balakakis Tours ο οποίος ανέφερε ότι “τέτοιες στοχευμένες εκδηλώσεις είναι ιδανικές ευκαιρίες για να γίνουν προσωπικές συναντήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο με ξενοδόχους” καθώς και του κ. Δημήτρη Πολλάλη, πρόεδρου της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Λακωνίας ο οποίος τόνισε ότι “η σημαντική ανταπόκριση των τουριστικών πρακτόρων στο κάλεσμα της Λακωνίας και οι ιδιαίτερα θετικές κριτικές και εντυπώσεις τους μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αυτή η καινοτομία θα πρέπει να αποτελέσει θεσμό που θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο”.

“Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από την καθημερινή επαφή μας με τους τουριστικούς πράκτορες, μέσα από το ταξιδιωτικό πόρταλ “Travel For All” που διαθέτει η εταιρία μας, μας δείχνει ότι οι ταξιδιωτικοί οργανισμοί της Αθήνας, οι οποίοι κατά κύριο λόγο παράγουν τα ταξιδιωτικά πακέτα που διατίθενται και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αναζητούν ευκαιρίες για γνωριμία με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και για άμεση ενημέρωση για τις εξελίξεις σε τουριστικούς προορισμούς και ξενοδοχεία που πουλάνε ή θα μπορούσαν δυνητικά να πουλήσουν στους πελάτες τους. Αυτής της μορφής τα workshop που οργανώνουμε έχουν αυτόν ακριβώς τον ρόλο” ανέφερε ο διευθυντής της Travel Media Applications και διευθυντής σύνταξης του TravelDailyNews, Θεόδωρος Κουμέλης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024