Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔημιουργία δικτύου μικρών αεροδρομίων στην Ευρώπη

Δημιουργία δικτύου μικρών αεροδρομίων στην Ευρώπη

Τη δημιουργία ενός δικτύου μικρών αεροδρομίων στην Ευρώπη έχει σκοπό μελέτη, που εκπονείται από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μεταξύ των άλλων ευρωπαϊκών αεροδρομίων, που συμμετέχουν […]

Τη δημιουργία ενός δικτύου μικρών αεροδρομίων στην Ευρώπη έχει σκοπό μελέτη, που εκπονείται από<...> οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μεταξύ των άλλων ευρωπαϊκών αεροδρομίων, που συμμετέχουν στη μελέτη είναι και ένα ελληνικό, αυτό του Αράξου, μετά από πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας.

Πιο συγκεκριμένα, στη μελέτη περιλαμβάνονται αεροδρόμια περιοχών από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ουγγαρία, τη Σερβία, την Κροατία, τη Σλοβενία, την Αυστρία και την Γερμανία.

Από την άλλη, το συνολικό ύψος της μελέτης για την Αχαΐα είναι 400.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 300.000 ευρώ θα διατεθούν από την Ε.Ε. και τα 100.000 ευρώ, από εθνικούς πόρους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στόχος της μελέτης, η οποία χρηματοδοτείται από το `Interreg III`, είναι η δημιουργία μίας αποδοτικής γραμμής δικτύου φορτίων, συνδέοντας διαφορετικά σημεία του ευρωπαϊκού χώρου και ευρωπαϊκούς διαδρόμους μεταφορών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024