Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ερώτηση Κατσιφάρα σε Λιάσκο

Κατσιφάρας: Το σχήμα των διοικούντων του τουρισμού είναι πολυμελές, αναποτελεσματικό και χωρίς στρατηγική

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Ιανουάριος 2005, 00:00

"Μαθηματικό Τύπο αποτελεί" για τον Υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιο Λιάσκο, "ο αριθμός των διοικούντων στον τουρισμό", σύμφωνα με την εκπρόθεσμη απάντηση που έστειλε σε ερώτηση, που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Απόστολος Κατσιφάρας...

Μαθηματικό Τύπο αποτελεί” για τον Υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιο Λιάσκο, “ο αριθμός των διοικούντων στον τουρισμό”<...>

, σύμφωνα με την εκπρόθεσμη απάντηση που έστειλε σε ερώτηση, που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Απόστολος Κατσιφάρας για το εάν ένας τόσο μεγάλος αριθμός διοικούντων (Υπουργός - Υφυπουργός - Γενικός Γραμματέας Υπουργείου - Ειδικός Γραμματέας Υπουργείου - Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ. - Πρόεδρος Ε.Ο.Τ. - Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Ο.Τ.) μπορεί να αποτελεί ευέλικτο σχήμα.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός χαρακτήρισε το ερώτημα `ρητορικό`, ενώ ο κ. Κατσιφάρας του υπενθύμισε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Ν.Δ., που έκαναν λόγο για ολιγομελή ευέλικτα σχήματα.

Ωστόσο, “ο κ. Λιάσκος αναπάντητη άφησε την ουσία της ερώτησης”, σύμφωνα με τον κ. Κατσιφάρα, “που αφορούσε τη μη συγκρότηση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Τ., ειδικά σε μια περίοδο που ο Ε.Ο.Τ. έχει να διαχειριστεί το μεγαλύτερο οικονομικό πακέτο στον τομέα της διαφήμισης, ενώ παραδέχθηκε ότι σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. δεν έχει καμία αρμοδιότητα.

Ακόμα, “ο κ. Λιάσκος”, σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Κατσιφάρα, “θέλοντας να αναδείξει το σημαντικό έργο της νέας ηγεσίας του Τουρισμού ανέφερε τη δημιουργία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, το οποίο όμως ακόμα, σύμφωνα με το νέο νόμο και μετά από 10 μήνες διακυβέρνησης, δε μπορεί να λειτουργήσει αφού δεν έχουν εκδοθεί τα Προεδρικά Διατάγματα.

Τέλος, ο Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ σχετικά δήλωσε ότι “μάλλον η νέα Κυβέρνηση βλέπει το δέντρο και έχει χάσει το δάσος. Το σχήμα των διοικούντων του τουρισμού είναι μεν πολυμελές αλλά αναποτελεσματικό και χωρίς στρατηγική, την ίδια στιγμή που η τουριστική οικονομία περνά τη μεγαλύτερη δοκιμασία της”.

|
Share |
Σχετικά θέματα:
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top