Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διαγωνισμό δεξιοτήτων των μαθητών των Ξενοδοχειακών και Εστιατοριακών τμημάτων καθιερώνει ο Ο.Τ.Ε.Κ.

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Ιανουάριος 2005, 00:00

Τον πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό δευτεροετών μαθητών και μαθητριών Ξενοδοχειακών - Εστιατοριακών τμημάτων σε παρασκευή - παρουσίαση<...>

Flambage (Creppe Suzette) και παρουσίαση Decoupage (ψάρι) διοργανώνουν στο Ναύπλιο την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2005 η Νομαρχία Αργολίδας (Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού της Ν.Α. Αργολίδας / Πρόεδρος κ. Σωτήριος Κοτσοβός) και το Εκπαιδευτήριο Ναυπλίου (Τολό) (Διευθυντής κ. Γεώργιος Καλογεράκος) μετά από σχετική έγκριση της σημερινής Διοίκησης του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Τ.Ε.Κ. κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης - Γενικός Διευθυντής Ο.Τ.Ε.Κ. κ. Κώστας Ν. Κραβαρίτης).

Ειδικότερα, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο `Nafplia Palace` από τις 09.00 έως τις 15.00, ενώ θα συμμετάσχουν τα εκπαιδευτήρια Θράκης (Αλεξανδρούπολη), Μακεδονίας (Περαία Θεσσαλονίκης), Αναβύσσου Αττικής, Γαλαξιδίου, Κερκύρας, Ρόδου, Κρήτης και Ναυπλίου (Τολό). Μάλιστα, την ίδια μέρα στις 20.00 θα γίνει και η απονομή των βραβείων, παρουσία των τοπικών αρχών και άλλων επισήμων.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η δημιουργία ευγενούς άμιλλας και γενικότερου εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος μεταξύ εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top