Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αύριο ξεκινάει η 31η έκθεση XENIA

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Αύριο ξεκινάει η διεθνής έκθεση τουριστικής βιομηχανίας Xenia<.> 2000 σημαντικά ανανεωμένη και με ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις<...>

.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 2 ως και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕΚ, στον Σταυρό της Αγ. Παρασκευής, υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας, καθώς και του ΕΟΤ.
Οι εκθέτες θα είναι 200 εταιρίες οργάνωσης και εξοπλισμού της τουριστικής βιομηχανίας και θα καλύπτουν 18.000 τετραγωνικά μέτρα.
Μαζί με την τελετή των εγκαινίων θα κηρυχθεί η έναρξη του διήμερου Διεθνούς Συνεδρίου "Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Τουρισμός - νησιωτικές και παράκτιες περιοχές." Το συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τελεί υπό την αιγίδα της διεύθυνσης ενέργειας της Ε.Ε. και έχει την στήριξη όλων των τουριστικών φορέων.
Επίσης, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την Eurobank και με θέμα "Οι επιπτώσεις του Ευρώ στην οικονομία, το εμπόριο και τις τραπεζικές συναλλαγές".
Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΜΕΚ θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση λήξης της Xenia 2000 με κλήρωση δώρων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top