Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΕυκαιρία εξοικείωσης του κοινού με τις μορφές του οινικού τουρισμού

Ευκαιρία εξοικείωσης του κοινού με τις μορφές του οινικού τουρισμού

Το πρωτοπόρο για την Ελλάδα τουριστικό πρόγραμμα `Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος`, που αναπτύχθηκε από την κοινή προσπάθεια των μελών της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Β. Ελλάδος πρόκειται […]

Το πρωτοπόρο για την Ελλάδα τουριστικό πρόγραμμα `Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος`, που αναπτύχθηκε<...> από την κοινή προσπάθεια των μελών της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Β. Ελλάδος πρόκειται να παρουσιασθεί στην Αθήνα, σε μια μεγάλη εκδήλωση, την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2005, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια.

Πρόκειται για μία σημαντική μορφή εναλλακτικού τουρισμού, του οινικού τουρισμού και μια καινοτόμο πρόταση σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες, να προσεγγίσουν τις πλούσιες αμπελουργικές περιοχές της βορειοελλαδίτικης γης, να ανακαλύψουν τα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά τους, να γνωρίσουν τον τόπο ζωής και εργασίας των οινοπαραγωγών και να συμμετάσχουν σε πλήθος πολιτισμικών δραστηριοτήτων.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι βασικός στόχος της ανάπτυξης των `Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος` μέσα από την Κοινοτική Πρωτοβουλία `Leader ΙΙ` είναι η συνειδητοποίηση της σημασίας, που παρουσιάζει η συλλογική δραστηριότητα στην ήπια αγροτική και τουριστική ανάπτυξη των αμπελοοινικών περιοχών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024