Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο ελληνικό ξενοδοχείο στη Starwood

Νέο ελληνικό ξενοδοχείο στη Starwood

Νέο ελληνικό ξενοδοχείο μπήκε στην αλυσίδα των ξενοδοχείων Starwood και μάλιστα στην Luxury Collection. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Villa Vedema Hotel στη Σαντορίνη, το οποίο είναι ήδη μέλος του Small […]

Νέο ελληνικό ξενοδοχείο μπήκε στην αλυσίδα των ξενοδοχείων Starwood<.> και μάλιστα στην Luxury Collection<...>.
Πρόκειται για το ξενοδοχείο Villa Vedema<.> Hotel στη Σαντορίνη, το οποίο είναι ήδη μέλος του Small Luxury Hotels of the World. το ξενοδοχείο έχει κτιστεί το 1993 και είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης.
Ο πρόεδρος της Starwood για την Ευρώπη κ. Roeland Vos ανακοίνωσε ότι η εταιρία του είναι πολύ ευχαριστημένη που καλωσορίζει το ξενοδοχείο Villa Vedema σαν το δεύτερο μέλος της στα ελληνικά νησιά. Το πρώτο μέλος της Starwood σε ελληνικά νησιά ήταν το Santa Marina στην Μύκονο.
Η Starwood έχει σαν σκοπό να επεκτείνει το δίκτυο των μελών της όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας.
Το Luxury Collection της Starwood περιλαμβάνει 57 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, από τα οποία τα 31 βρίσκονται στην Ευρώπη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024