Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟλοκληρώθηκε η τουριστική έκθεση “Exclusive Travel 2005”

Ολοκληρώθηκε η τουριστική έκθεση “Exclusive Travel 2005”

Ολοκληρώθηκε εχθές η πρώτη έκθεση για τον Τουρισμό Υψηλού Επιπέδου `Exclusive Travel 2005`, που οργανώθηκε στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι από τις 21 Ιανουαρίου. Τα εγκαίνια […]

Ολοκληρώθηκε εχθές η πρώτη έκθεση για τον Τουρισμό Υψηλού Επιπέδου `Exclusive Travel 2005`, που οργανώθηκε<...> στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι από τις 21 Ιανουαρίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώθηκε το πρωί της Παρασκευής Διεθνές Επαγγελματικό Συνέδριο για τον Τουρισμό υψηλού επιπέδου, με θέμα `Τουρισμός Υψηλού Επιπέδου: Δυνατότητες, Ιδιαιτερότητες και Προκλήσεις`, το οποίο πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του World Travel & Tourism Council.

Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχε και ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος, όπως και ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Αριστείδης Καλογερόπουλος. Ο κ. Λιάσκος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα νέα μέτρα και τις πολιτικές για την τουριστική ανάπτυξη, επισημαίνοντας την έμφαση, που δίνεται στη βελτίωση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού τουρισμού.

“Οι νέοι τρόποι οργάνωσης, ο επιχειρηματικός δυναμισμός στον κλάδο και η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού, αποτελούν μαζί ένα σύγχρονο πλέγμα κανόνων λειτουργίας, που θεσπίζουμε”, τόνισε ο κ. Λιάσκος και κάλεσε όλους τους φορείς, μαζί με την πολιτεία, μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική και ένα μακροχρόνιο σχεδιασμό, να “απογειώσουν” τον ελληνικό τουρισμό και να τον φέρουν σε υψηλά επίπεδα, με περισσότερα ποιοτικά στοιχεία και αύξηση του τουριστικού εισοδήματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024