Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤιμήθηκε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στην Ισπανία

Τιμήθηκε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού στην Ισπανία

Η Ελλάδα και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού τιμήθηκε στην Ισπανία στο πρόσωπο του προέδρου του κ. Ιωάννου Στεφανίδη. Σε εκδήλωση που οργάνωσε το οικονομικό περιοδικό Actualidad και στην οποία παρευρέθησαν […]

Η Ελλάδα και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού τιμήθηκε στην Ισπανία στο πρόσωπο του προέδρου του κ. Ιωάννου Στεφανίδη<...>.
Σε εκδήλωση που οργάνωσε το οικονομικό περιοδικό Actualidad και στην οποία παρευρέθησαν πάνω από 200 διευθυντές μεγάλων επιχειρήσεων όλων των κλάδων, το τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο πρόεδρος του ΕΟΤ στον οποίον απονεμήθηκε τιμητικός τίτλος.
Παράλληλα, κατά την παραμονή του στη Μαδρίτη, επ' ευκαιρία της διεξαγωγής της μεγάλης διεθνούς τουριστικής έκθεσης Fitur<.> 2000, ο πρόεδρος του ΕΟΤ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με tour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες και παρά πολλούς δημοσιογράφους, συμπέρασμα των οποίων είναι ότι, ο προορισμός Ελλάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές το 2000 και το ενδιαφέρον των Ισπανών τουριστών είναι μεγάλο.
Οι διαπιστώσεις έγιναν από τις επαφές του προέδρου του ΕΟΤ με τους προέδρους τόσο της COTAL, της Συνομοσπονδίας Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Λατινικής Αμερικής, όσον και της FEAAV, Ομοσπονδίας Ενώσεων Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ισπανίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024