Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αποκομμένη η Αλόννησος μετά την διακοπή των δρομολογίων της Hellas Flying Dolphins

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Ιανουάριος 2005, 00:00

Εδώ και λίγους μήνες μετά την απόφαση της Hellas Flying Dolphins να διακόψει τα δρομολόγια με το Εξπρές Χαρούλα, το νησί της<...>

Αλοννήσου βρίσκεται ‘αποκλεισμένο’ και ας απέχει μόλις 30-40 λεπτά από την Σκόπελο. Σημειώνουμε ότι η Σκόπελος και η Σκιάθος συνδέονται με το λιμάνι του Βόλου και του Αγ. Κωνσταντίνου καθημερινά. Όμως το Εξπρές Χαρούλα προσεγγίζει το λιμάνι της Αλοννήσου μόνο 2 φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέα Μενάγια από το Milia Bay «Τα προβλήματα είναι μεγάλα από τότε που σταμάτησαν τα δρομολόγια. Οι μεταφορές, τα υλικά, η τροφοδοσία των καταστημάτων, η δυνατότητα μεταφοράς ασθενών προς το νοσοκομείο αν χρειάζεται, γίνονται ακατόρθωτα. Ενώ το νησί απέχει μόλις 10 λεπτά από τη Σκόπελο με το καταμαράν. Οι επιχειρηματίες στον τουρισμό  και οι ψαράδες είναι πραγματικά δυσαρεστημένοι όταν όλοι ξέρουν ότι αυτό το νησί που ζει από τον τουρισμό και από την αλιεία βρέθηκε αποκλεισμένο. Φέτος, οι τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη δεν μπορούν να προσεγγίσουν το νησί μας», καταλήγει.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top