Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Virgin Atlantic κερδίζει to βραβείο καλύτερης ευρωπαϊκής εταιρίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 February 2000, 00:00

Η Virgin<.> Atlantic Airways κέρδισε, στην απονομή των βραβείων OAG, το βραβείο της Καλύτερης Ευρωπαϊκής Αεροπορικής Εταιρίας, με μοναδικό<...>

ευρωπαϊκό δρομολόγιο αυτό του Λονδίνου-Αθήνας! Επίσης τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας Μακρινών Πτήσεων στην Business Class και αυτό της Καλύτερης Υπερατλαντικής Εταιρίας.
H OAG είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής πληροφοριών για κάθε τύπο ταξιδιού. Διαθέτει έγκυρα κλαδικά περιοδικά και σελίδα στο Διαδύκτιο μέσω των οποίων γίνεται και η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων αεροπορικών εταιριών. Στα φετινά βραβεία η Virgin Atlantic τιμήθηκε με 3 βραβεία, ενώ για το Βραβείο της Καλύτερης Ευρωπαϊκής Εταιρίας υποψήφιες ήταν και οι εταιρίες Swissair, KLM, British Airways και Lufthansa.
Ο ιδρυτής της Virgin Atlantic, Sir Richard Branson δήλωσε: "Τα βραβεία OAG είναι πλέον ευρέως αποδεκτά ως τα πιο αξιόπιστα στον τουριστικό κλάδο και είμαι πραγματικά υπερήφανος που τιμηθήκαμε με τρία από αυτά! Τα βραβεία μας είναι η ζωντανή απόδειξη ότι οι επιβάτες μας δείχνουν όλο και περισσότερη προτίμηση στην Virgin Atlantic. Μας ενθαρρύνουν να αναμένουμε και άλλες επιτυχίες στο δίκτυό μας".
O νέος στρατηγικός συνέταιρος της Virgin Atlantic, η Singapore Airlines κέρδισε με τη σειρά της έξι βραβεία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top