Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Τα πρώτα γενέθλια για την oneworld

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Την πρώτη Φεβρουαρίου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια η αεροπορική συμμαχία oneworld<.> αναγγέλλοντας<...>

νέες υπηρεσίας προς τους πελάτες της και την δημιουργία μιας διευθυντικής ομάδας, η οποία είναι υπεύθυνη για την μελλοντική ανάπτυξη της εταιρίας.
Η οMC, oneworld Management Company, θα διευθύνεται από τον κ. Peter Buecking ο οποίος είναι διευθυντής marketing και πωλήσεων της Cathay Pacific Airways. Αντικείμενο της oMC θα είναι η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της oneworld για τις αεροπορικές εταιρίες – μέλη της, και η μελέτη του τρόπου ανάπτυξης της.
Η ομάδα oMC θα ξεκινήσει τις εργασίες της τον Απρίλιο του 2000, και θα έχει ως βάση το Vancouver του Καναδά.
Την πρώτη χρονιά της δημιουργίας της η οneworld επεκτάθηκε σε μεγάλο βαθμό βοηθώντας εκατομμύρια επιβάτες να φθάσουν ευκολότερα σε πολλούς προορισμούς.
Υπενθυμίζουμε ότι τα ιδρυτικά μέλη της Oneworld είναι οι αεροπορικές εταιρίες American Airlines, British Airways, Canadian Airlines, Cathay Pacific Airways και Qantas Airways. Ακολούθησαν η Finnair, η  Iberia, η Aer Lingus, και η LanChile.
Την πρώτη χρονιά της λειτουργίας της η oneworld μετέφερε 200 εκατομμύρια επιβάτες, αριθμός που είναι ίσος με τα ένα τριακοστό του πληθυσμού της γης. Οι πτήσεις της κάλυψαν 2,2 δισ. μίλια ή 3,5 δισ. χιλιόμετρα, αριθμοί που είναι ίσοι με 12 ταξίδια από την γη στον ήλιο. Ο αριθμός των πτήσεων της έφθασε τα 2 εκατ. με μια απογείωση αεροπλάνου-μέλους της κάθε 14 δευτερόλεπτα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top