Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΤα πρώτα γενέθλια για την oneworld

Τα πρώτα γενέθλια για την oneworld

Την πρώτη Φεβρουαρίου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια η αεροπορική συμμαχία oneworld αναγγέλλοντας νέες υπηρεσίας προς τους πελάτες της και την δημιουργία μιας διευθυντικής ομάδας, η οποία είναι υπεύθυνη για […]

Την πρώτη Φεβρουαρίου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια η αεροπορική συμμαχία oneworld<.> αναγγέλλοντας<...> νέες υπηρεσίας προς τους πελάτες της και την δημιουργία μιας διευθυντικής ομάδας, η οποία είναι υπεύθυνη για την μελλοντική ανάπτυξη της εταιρίας.
Η οMC, oneworld Management Company, θα διευθύνεται από τον κ. Peter Buecking ο οποίος είναι διευθυντής marketing και πωλήσεων της Cathay Pacific Airways. Αντικείμενο της oMC θα είναι η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της oneworld για τις αεροπορικές εταιρίες – μέλη της, και η μελέτη του τρόπου ανάπτυξης της.
Η ομάδα oMC θα ξεκινήσει τις εργασίες της τον Απρίλιο του 2000, και θα έχει ως βάση το Vancouver του Καναδά.
Την πρώτη χρονιά της δημιουργίας της η οneworld επεκτάθηκε σε μεγάλο βαθμό βοηθώντας εκατομμύρια επιβάτες να φθάσουν ευκολότερα σε πολλούς προορισμούς.
Υπενθυμίζουμε ότι τα ιδρυτικά μέλη της Oneworld είναι οι αεροπορικές εταιρίες American Airlines, British Airways, Canadian Airlines, Cathay Pacific Airways και Qantas Airways. Ακολούθησαν η Finnair, η Iberia, η Aer Lingus, και η LanChile.
Την πρώτη χρονιά της λειτουργίας της η oneworld μετέφερε 200 εκατομμύρια επιβάτες, αριθμός που είναι ίσος με τα ένα τριακοστό του πληθυσμού της γης. Οι πτήσεις της κάλυψαν 2,2 δισ. μίλια ή 3,5 δισ. χιλιόμετρα, αριθμοί που είναι ίσοι με 12 ταξίδια από την γη στον ήλιο. Ο αριθμός των πτήσεων της έφθασε τα 2 εκατ. με μια απογείωση αεροπλάνου-μέλους της κάθε 14 δευτερόλεπτα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024