Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΕλλειπή τα συστήματα πυρασφάλειας στην γέφυρα Ρίου Αντιρίου

Ελλειπή τα συστήματα πυρασφάλειας στην γέφυρα Ρίου Αντιρίου

Χθες το πρωί έγινε αντιληπτή, από προσωπικό του Λιμενικού Τμήματος Ρίο, πυρκαγιά που ξέσπασε στην κορυφή πυλώνα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, μετά από κεραυνό που κτύπησε τη γέφυρα. Όπως […]

Χθες το πρωί έγινε αντιληπτή, από προσωπικό του Λιμενικού Τμήματος Ρίο, πυρκαγιά που ξέσπασε στην κορυφή πυλώνα της γέφυρας<...> Ρίου – Αντιρρίου, μετά από κεραυνό που κτύπησε τη γέφυρα. Όπως ανακοινώθηκε δυστυχώς δεν υπήρχε ολοκληρωμένο σύστημα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, παρά το γεγονός ότι αυτό ρητά αναφέρεται στις προδιαγραφές της γέφυρας.

Το αποτέλεσμα ήταν η διακοπή της κυκλοφορίας, ενώ η επαναλειτουργία της γέρφυρας δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα γίνει. Μετά από επιθεώρηση τεχνικού της κατασκευάστριας εταιρίας διαπιστώθηκε ότι από την φωτιά επηρεάστηκαν δύο συρματόσχοινα στήριξης – συγκράτησης της γέφυρας από πυλώνα, το ένα εξ αυτών κόπηκε και το άλλο έχει υποστεί φθορές.

Από τις 11:15 η διαπόρθμευση οχημάτων και επιβατών πραγματοποιείται από τα προγραμματισμένα δρομολόγια των Ε/Γ – Ο/Γ της γραμμής Ρίου – Αντιρρίου, και με έκτακτα δρομολόγια από τα απογευματινά Ε/Γ – Ο/Γ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024