Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔεκαετής στρατηγικός στόχος για την ανάπτυξη του τουρισμού

Δεκαετής στρατηγικός στόχος για την ανάπτυξη του τουρισμού

Αναπτύσσοντας το σχέδιο δράσης του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για τους ερχόμενους μήνες στον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο υπουργός Δημ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι Περιμένουμε πολλά από τον τουρισμό, στον οποίο έχουμε δώσει ένα σύγχρονο περιεχόμενο, ενώ η στρατηγική μας…

Αναπτύσσοντας το σχέδιο δράσης του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης για τους ερχόμενους μήνες στον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο υπουργός<...> Δημ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι Περιμένουμε πολλά από τον τουρισμό, στον οποίο έχουμε δώσει ένα σύγχρονο περιεχόμενο, ενώ η στρατηγική μας που έχει στόχευση δεκαετίας αποβλέπει στην ανάδειξη του ελληνικού τουρισμό ως μοχλού ανάπτυξης της χώρας. Συνεχίζουμε την πορεία μας, με αισιοδοξία, σχέδιο και αποφασιστικότητα”, υπογράμμισε κ. Αβραμόπουλος.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Τουρισμού, Αναστάσιος Λιάσκος επισήμανε μεταξύ άλλων ότι απλοποιούνται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα επόμενα χρόνια το τουριστικό τοπίο στην Ελλάδα θα είναι διαφορετικό, πιο αναβαθμισμένο και πιο ποιοτικό. “Πιστεύω ότι προχωράμε σωστά και εργαζόμαστε σκληρά”, είπε χαρακτηριστικά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024