Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πάνω από 600 υποψηφιότητες για την θέση Διευθύνοντος Συμβούλου στα λιμάνια

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 January 2005, 00:00

Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνονται και οι αποφάσεις του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας σχετικά με τις τοποθετήσεις των Δ/ντων Συμβούλων στα<...>

λιμάνια της χώρας. Οι συνεντεύξεις ολοκληρώθηκαν υπό την προεδρία του κ. Βλάχου και σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα τόνισε ο υπουργός ΕΝ.

”Θέλουμε να αναπτύξουμε το λιμάνι του Λαυρίου. Ήδη προκηρύχθηκε μελέτη για την επέκταση του προαστιακού σιδηρόδρομου στο Λαύριο”, τόνισε ο υπουργός Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βλάχος η επιλογή ήταν ”μια ταλαιπωρία για τα μέλη της επιτροπής, διότι έπρεπε σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, να πάρουν συνεντεύξεις από 600 άτομα, να μελετηθούν αντίστοιχοι 600 φάκελοι και αυτό το οποίο περισσότερο έχει σημασία  είναι κατά πόσο το αποτέλεσμα της κρίσης θα είναι αντικειμενικό και το καλύτερο. Ορισμένοι εξεδήλωσαν αποκλειστικό ενδιαφέρον για συγκεκριμένο λιμάνι, αλλά υπήρξε και μεγάλη κατηγορία ατόμων τα οποία δήλωσαν υποψηφιότητα για τα 10 λιμάνια.

Έτσι υπήρχαν περιπτώσεις που οι υποψηφιότητες κυμαίνονταν από 50 έως 80 ή 90 και 100 ακόμα, ανά λιμάνι. Εξαρτάται από τη σπουδαιότητα του λιμανιού, αλλά και από το χώρο της μόνιμης κατοικίας των ενδιαφερομένων, ούτως ώστε να μην απομακρυνθούν, αν τυχόν επιλεγούν.

Πιστεύουμε ότι σε μια βδομάδα θα έχει τελειώσει το έργο της επιτροπής και η κρίση μας θα είναι καλή, έπ` αγαθό των λιμανιών, διότι οι Δ/νοντες Σύμβουλοι είναι εκείνοι οι οποίοι πρέπει να διευθύνουν τα λιμάνια και να δημιουργήσουν κάτι το καλό”, είπε τελειώνοντας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top