Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Εργασίας ξενοδοχείων της Σαντορίνης με τουριστικά γραφεία της Αθήνας

Συνάντηση Εργασίας ξενοδοχείων της Σαντορίνης με τουριστικά γραφεία της Αθήνας

Αύριο πραγματοποιείται η συνάντηση εργασίας workshop ξενοδοχείων της Σαντορίνης με τουριστικά γραφεία της Αθήνας που ενδιαφέρονται για συνεργασία με το νησί της Σαντορίνης. Το workshop είναι πρωτοβουλία του Travel Daily […]

Αύριο πραγματοποιείται η συνάντηση εργασίας workshop ξενοδοχείων της Σαντορίνης με τουριστικά γραφεία της Αθήνας που ενδιαφέρονται για<...> συνεργασία με το νησί της Σαντορίνης. Το workshop είναι πρωτοβουλία του Travel Daily News (www.traveldailynews.gr και www traveldailynews.com) στα πλαίσια των πετυχημένων workshops και σεμιναρίων που έχει ήδη διοργανώσει.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους τουριστικούς πράκτορες που θέλουν να επικοινωνήσουν με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σαντορίνης, τα οποία είναι διαφόρων κατηγοριών. Στόχος είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων της Αθήνας για τις υποδομές και τις υπηρεσίες των σημαντικότερων ξενοδοχείων και καταλυμάτων της Σαντορίνης μέσα από συναντήσεις “ένας-προς-έναν”.

Ο χώρος διεξαγωγής είναι το design hotel “Fresh Hotel”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024