Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σεμινάρια από το ALBA και τον ΣΕΤΕ

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Το ALBA<.>, Athens Laboratory of Business Administration, και ο ΣΕΤΕ<.>, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, διοργανώνουν επιμορφωτικά σεμινάρια για<...>

‘yield management’ και ‘guerilla marketing’, στο ξενοδοχείο Χανδρής Αθηνών.
Το πρώτο σεμινάριο με θέμα το yield management γίνεται στις 21 Φεβρουαρίου και διδάσκει ο Δρας Kevin Donaghy από τον Northern Ireland Hotel and Catering College. Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι μεταξύ άλλων το overbooking, η πρόβλεψη για τις μελλοντικές πληρότητες, η σπουδαιότητα της τιμής για την αποτελεσματικότερη εκμετάλλευση των δωματίων και η χρήση των δεδομένων των παλαιότερων ετών.
Στο δεύτερο σεμινάριο, που έχει θέμα το guerilla marketing, διδάσκει ο γνωστός καθηγητής Chekitan S. Dev από το School of Hotel Administration του Πανεπιστημίου του Cornell. Το σεμινάριο διοργανώνεται από τις 25-26 Φεβρουαρίου, και τα θέματα που θα αναλυθούν κατά την διάρκεια του είναι η χρήση τακτικών marketing σε συνδυασμό με μικρούς προϋπολογισμούς από τα στελέχη των επιχειρήσεων που θέλουν να επιτύχουν να αύξηση των πωλήσεων, αύξηση των κινήτρων των υπαλλήλων για παραγωγικότητα, αύξηση του μεριδίου της αγοράς σε βάρος του ανταγωνισμού, και δημιουργία αποτελεσματικού διαφημιστικού προγράμματος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top