Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ολοκληρώθηκε η πώληση των μετοχών της ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Φεβρουάριος 2005, 00:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Hyatt Regency Ξενοδοχειακή και Τουριστική (Ελλάς) Α.Ε. ανακοίνωσε ότι με βάση το σχετικό προσύμφωνο χθες πούλησε<...>

από κοινού με τις 100% θυγατρικές εταιρίες Stellar Investments Corporation, Vanessa Investments Corporation και Millennium Pioneer SA 4.294.164 κοινές ονομαστικές μετοχές της Eταιρίας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.

Ο αριθμός των πιο πάνω μετοχών αντιπροσωπεύουν το 20,1% του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Η εταιρία που αγόρασε τις μετοχές είναι η Venture Ability S.A.,η οποία πλήρωσε 7,10 ευρώ ανά μετοχή. Συγκεκριμένα η Hyatt Regency Ξενοδοχειακή και Τουριστική (Ελλάς) Α.Ε. πούλησε 1.394.309 μετοχές, η Vanessa Investments Corporation επώλησε 1.462.965 μετοχές, η Stellar Investments Corporation επώλησε 667.905 μετοχές και η Millennium Pioneer SA επώλησε 768.985 μετοχές.

Μετά την παραπάνω αγοροπωλησία η εταιρία Venture Ability S.A., που ήδη ήταν μέτοχος της εταιρίας ΛΑΜΨΑ Α.Ε., έχει πλέον ποσοστό συμμετοχής της επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας ΛΑΜΨΑ Α.Ε. 41,89%, από 21,79% που κατείχε.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top