Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςΝέες ειδικεύσεις και σχολές στον ΟΤΕΚ

Νέες ειδικεύσεις και σχολές στον ΟΤΕΚ

Μέτρα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της τουριστικής εκπαίδευσης, προωθούνται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των ενεργειών για τη βελτίωση της ποιότητας στον ελληνικό τουρισμό…

Μέτρα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της τουριστικής εκπαίδευσης, προωθούνται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου<...> Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των ενεργειών για τη βελτίωση της ποιότητας στον ελληνικό τουρισμό.

Στην κατεύθυνση αυτή, προωθείται η ένταξη νέων ειδικεύσεων και σχολών, στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ), που αποτελεί το δημόσιο φορέα υλοποίησης των μέτρων και πολιτικών για την τουριστική εκπαίδευση, με το δίκτυο των σχολών του που λειτουργούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Σκοπός είναι να καλυφθεί ευρύτερο φάσμα σε τομείς εκπαίδευσης και κατάρτισης στα τουριστικά επαγγέλματα, ώστε οι Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης να ανταποκρίνονται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς. Στο πλαίσιο των ενεργειών για τον εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων των Σχολών και συνδυαστικά με τα μέτρα προώθησης των θεματικών ενοτήτων στον τουρισμό και ειδικότερα της Γαστρονομίας, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον ΟΤΕΚ διαγωνισμός μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής, με τη συμμετοχή σπουδαστών και καθηγητών των Σχολών.

Τους νικητές του διαγωνισμού θα βραβεύσει σήμερα ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος, που θα επισκεφθεί τις Σχολές του ΟΤΕΚ στο Ναύπλιο. Η βράβευση θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Ναυπλίου, παρουσία των τοπικών βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και του τουριστικού κλάδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024