Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται η τουριστική εκπαίδευση

Νέες ειδικεύσεις και σχολές στον ΟΤΕΚ

Θοδωρής Κουμέλης - 04 Φεβρουάριος 2005, 00:00

Μέτρα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της τουριστικής εκπαίδευσης, προωθούνται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των ενεργειών για τη βελτίωση της ποιότητας στον ελληνικό τουρισμό...

Μέτρα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της τουριστικής εκπαίδευσης, προωθούνται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου<...>

Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των ενεργειών για τη βελτίωση της ποιότητας στον ελληνικό τουρισμό.

Στην κατεύθυνση αυτή, προωθείται η ένταξη νέων ειδικεύσεων και σχολών, στον Οργανισμό Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ), που αποτελεί το δημόσιο φορέα υλοποίησης των μέτρων και πολιτικών για την τουριστική εκπαίδευση, με το δίκτυο των σχολών του που λειτουργούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Σκοπός είναι να καλυφθεί ευρύτερο φάσμα σε τομείς εκπαίδευσης και κατάρτισης στα τουριστικά επαγγέλματα, ώστε οι Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης να ανταποκρίνονται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς. Στο πλαίσιο των ενεργειών για τον εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων των Σχολών και συνδυαστικά με τα μέτρα προώθησης των θεματικών ενοτήτων στον τουρισμό και ειδικότερα της Γαστρονομίας, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον ΟΤΕΚ διαγωνισμός μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, με τη συμμετοχή σπουδαστών και καθηγητών των Σχολών.

Τους νικητές του διαγωνισμού θα βραβεύσει σήμερα ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος, που θα επισκεφθεί τις Σχολές του ΟΤΕΚ στο Ναύπλιο. Η βράβευση θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Ναυπλίου, παρουσία των τοπικών βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και του τουριστικού κλάδου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top