Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μεγάλο το ενδιαφέρον των ταξιδιωτικών γραφείων για τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Φεβρουάριος 2005, 00:00

Πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη ήταν η συνάντηση ξενοδοχείων της Σαντορίνης και τουριστικών γραφείων της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε<...>

την περασμένη εβδομάδα με πρωτοβουλία του TravelDailyNews στην Αθήνα, σύμφωνα με την άποψη της κ. Λίλας Κωνσταντινίδου, διευθύντριας του ξενοδοχείου Ηλιότοπος στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης. Η κ. Κωνσταντινίδου τόνισε ότι “τα τουριστικά γραφεία εξακολουθούν να είναι ένα βασικό δίκτυο διανομής του ξενοδοχειακού προϊόντος και για το λόγο αυτό κάθε ευκαιρία και δυνατότητα για αλληλοενημέρωση και δημιουργία προσωπικών σχέσεων δεν πρέπει να αφήνεται αναξιοποίητη”.

Κοινή αίσθηση όλων των ξενοδόχων που συμμετείχαν ήταν ότι τα τουριστικά γραφεία που επισκέφθηκαν το workshop πραγματικά ενδιαφερόντουσαν για την Σαντορίνη κάτι που δεν συμβαίνει πάντα με τους επισκέπτες μίας έκθεσης.

Από την άλλη μεριά η άποψη των εκπροσώπων των τουριστικών γραφείων που επισκέφθηκαν το workshop ήταν ότι ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δουν σημαντικές επιχειρήσεις του νησιού συγκεντρωμένες σε ένα χώρο εξοικονομώντας έτσι χρόνο.

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν υψηλού επιπέδου δεδομένου ότι και από τις δύο πλευρές, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία εκπροσωπήθηκαν από τους υπεύθυνους, ιδιοκτήτες ή στελέχη, που ήταν σε θέση να ενημερώσουν και να διαπραγματευτούν για τιμές και για τρόπους συνεργασίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top