Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην Utazas καλούνται Θεσσαλοί τουριστικοί επιχειρηματίες

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Φεβρουάριος 2005, 00:00

Επιχειρηματική αποστολή στην Ουγγαρία, διοργανώνει το Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της<...>

διεθνούς έκθεσης Τουρισμού “Utazas - Travel 2005” για λογαριασμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον εισερχόμενο τουρισμό.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης “Υποστήριξη στην προετοιμασία και διοργάνωση εμπορικών αποστολών” που υλοποιείται από το ΚΕΤΑ Θεσσαλίας με στόχο την υποστήριξη της εξωστρέφειας των θεσσαλικών επιχειρήσεων και της προώθησης του θεσσαλικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.

Η υλοποίηση της δράσης στοχεύει στη μεθοδική υποστήριξη των εξαγωγικών ή εν δυνάμει εξαγωγικών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας στην προετοιμασία και διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών και εξειδικεύεται στη φάση αυτή στη διερεύνηση των δυνατοτήτων προγραμματισμένης προσέγγισης του θεσσαλικού τουριστικού προϊόντος στην αγορά της Ουγγαρίας.

Η διενέργεια της επιχειρηματικής αποστολής προτείνεται να συμπίπτει με την περίοδο λειτουργίας της διεθνούς έκθεσης “Utazas - Travel 2005”. Η Utazas - Travel διοργανώνεται στη Βουδαπέστη από 17 έως 20 Μαρτίου 2005 και αποτελεί σημαντικό γεγονός στο χώρο του τουρισμού για την Ουγγαρία και την ευρύτερη περιοχή, όπως αυτό προκύπτει από τη μεγάλη συμμετοχή εκθετών από άλλες χώρες. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων επιχειρήσεων στην αποστολή είναι η ύπαρξη ή η κατάρτιση σχεδίου προσέγγισης της αγοράς στόχου.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της δράσης αυτής το ΚΕΤΑ Θεσσαλίας αναλαμβάνει:

  • Tην υποστήριξη στην κατάρτιση πλάνου προετοιμασίας για κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση ή ομάδα επιχειρήσεων.
  • Τη διοργάνωση προγραμματισμένων επαφών, για λογαριασμό των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν, με αντίστοιχες επιχειρήσεις και φορείς της Ουγγαρίας
  • Την υποστήριξη των συμμετεχουσών επιχειρήσεων στην αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της αποστολής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top