Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕλληνικό Hotel Spa στα 10 καλύτερα του Conde Nast Traveller

Ελληνικό Hotel Spa στα 10 καλύτερα του Conde Nast Traveller

Ως ένα από τα ως ένα από τα 10 καλύτερα Hotel Spa της Ευρώπης και ένα από τα 100 καλύτερα spa του κόσμου, ανέδειξαν οι αναγνώστες της “ταξιδιωτικής βίβλου” Conde […]

Ως ένα από τα ως ένα από τα 10 καλύτερα Hotel Spa της Ευρώπης και ένα από τα 100 καλύτερα spa του κόσμου, ανέδειξαν οι αναγνώστες<...> της “ταξιδιωτικής βίβλου” Conde Nast Traveller, το Royal Mare Thalasso, ιδιοκτησίας του ξενοδοχειακού ομίλου Aldemar.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Royal Mare Thalasso είναι το μοναδικό κέντρο Θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα το οποίο οι αναγνώστες συμπεριέλαβαν στις προτιμήσεις τους.

Το ερωτηματολόγιο για τα Readers` Spa Awards 2005 δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού τον Νοέμβριο 2004. Αναγνώστες από όλο τον κόσμο πρότειναν ως υποψήφιο, το spa της επιλογής τους, στην κατηγορία της επιλογής τους, το οποίο καλούνταν να αξιολογήσουν σύμφωνα με 10 κριτήρια: Διαμονή, Ατμόσφαιρα/διακόσμηση, Προϊόντα/έξτρα παροχές Φροντίδες σώματος, Προγράμματα άσκησης, Φροντίδες αισθητικής, Κουζίνα, Εγκαταστάσεις, Προσωπικό/υπηρεσίες, Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Το βραβείο των αναγνωστών του πλέον έγκυρου ταξιδιωτικού εντύπου, παγκοσμίως, όπως επισημαίνει η Διοίκηση του Ομίλου Aldemar, έρχεται, δύο μόλις μήνες μετά το World Travel Award, ως αναγνώριση της συστηματικής μας προσπάθειας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού ανταγωνιστικού προϊόντος στην αγορά του τουρισμού υγείας και ευεξίας και δημιουργεί επιπρόσθετες ευθύνες για τη διατήρηση μιας πολιτικής που πάντοτε θα στοχεύει στην παροχή ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών. Αποκτά δε ιδιαίτερη σημασία γιατί αποδεικνύει πως ο αυστηρότερος αλλά και τελικός κριτής ενός προϊόντος είναι ο πελάτης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024