Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ελληνικό Hotel Spa στα 10 καλύτερα του Conde Nast Traveller

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Φεβρουάριος 2005, 00:00

Ως ένα από τα ως ένα από τα 10 καλύτερα Hotel Spa της Ευρώπης και ένα από τα 100 καλύτερα spa του κόσμου, ανέδειξαν οι αναγνώστες<...>

της “ταξιδιωτικής βίβλου” Conde Nast Traveller, το Royal Mare Thalasso, ιδιοκτησίας του ξενοδοχειακού ομίλου Aldemar.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Royal Mare Thalasso είναι το μοναδικό κέντρο Θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα το οποίο οι αναγνώστες συμπεριέλαβαν στις προτιμήσεις τους.
Το ερωτηματολόγιο για τα Readers` Spa Awards 2005 δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του περιοδικού τον Νοέμβριο 2004. Αναγνώστες από όλο τον κόσμο πρότειναν ως υποψήφιο, το spa της επιλογής τους, στην κατηγορία της επιλογής τους, το οποίο καλούνταν να αξιολογήσουν σύμφωνα με 10 κριτήρια: Διαμονή, Ατμόσφαιρα/διακόσμηση, Προϊόντα/έξτρα παροχές Φροντίδες σώματος, Προγράμματα άσκησης, Φροντίδες αισθητικής, Κουζίνα, Εγκαταστάσεις, Προσωπικό/υπηρεσίες, Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Το βραβείο των αναγνωστών του πλέον έγκυρου ταξιδιωτικού εντύπου, παγκοσμίως, όπως επισημαίνει η Διοίκηση του Ομίλου Aldemar, έρχεται, δύο μόλις μήνες μετά το World Travel Award, ως αναγνώριση της συστηματικής μας προσπάθειας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού ανταγωνιστικού προϊόντος στην αγορά του τουρισμού υγείας και ευεξίας και δημιουργεί επιπρόσθετες ευθύνες για τη διατήρηση μιας πολιτικής που πάντοτε θα στοχεύει στην παροχή ποιοτικών τουριστικών υπηρεσιών. Αποκτά δε ιδιαίτερη σημασία γιατί αποδεικνύει πως ο αυστηρότερος αλλά και τελικός κριτής ενός προϊόντος είναι ο πελάτης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top