Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτην Αθήνα το μεγαλύτερο συνέδριο πωλήσεων της InterContinental Hotels Group

Στην Αθήνα το μεγαλύτερο συνέδριο πωλήσεων της InterContinental Hotels Group

Την Αθήνα επέλεξε για τη διοργάνωση του συνεδρίου της, “EMEA sales conference”, η InterContinental Hotels Group (IHG), το οποίο θα γίνει από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2005, στο […]

Την Αθήνα επέλεξε για τη διοργάνωση του συνεδρίου της, “EMEA sales conference”, η InterContinental Hotels Group (IHG), το οποίο θα<...> γίνει από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2005, στο Athenaeum InterContinental Athens.

Το Συνέδριο θα παρακολουθήσουν υπεύθυνοι πωλήσεων από όλα τα ξενοδοχεία του oμίλου της InterContinental Hotels στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (περιοχή ΕΜΕΑ). Ο κ. Stephan Powell, Sales and Marketing Senior Vice President του oμίλου της InterContinental Hotels για την περιοχή ΕΜΕΑ, δήλωσε: “Είναι η πρώτη φορά, από την ανάληψη των καθηκόντων μου, που όλες οι ομάδες πωλήσεων της περιοχής συγκεντρώνονται σε ένα τέτοιο συνέδριο. Είμαι σίγουρος ότι το συνέδριο θα αποδειχτεί εξαιρετικά παραγωγικό και ανυπομονώ πραγματικά να βρεθώ στην Αθήνα“.

“Το Athenaeum InterContinental Athens, καλωσορίζει το συνέδριο πωλήσεων της περιοχής ΕΜΕΑ του ομίλου της InterContinental Hotels. Είναι ιδιαίτερη τιμή μας που, για μια ακόμη φορά, φέρνουμε ένα τόσο σημαντικό επιχειρηματικό γεγονός στην Αθήνα και ειδικότερα στο ξενοδοχείο μας” ανακοίνωσε ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, γενικός διευθυντής του Αthenaeum InterContinental Athens.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024