Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Στην Αθήνα το μεγαλύτερο συνέδριο πωλήσεων της InterContinental Hotels Group

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Φεβρουάριος 2005, 00:00

Την Αθήνα επέλεξε για τη διοργάνωση του συνεδρίου της, “EMEA sales conference”, η InterContinental Hotels Group (IHG), το οποίο θα<...>

γίνει από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2005, στο Athenaeum InterContinental Athens.

Το Συνέδριο θα παρακολουθήσουν υπεύθυνοι πωλήσεων από όλα τα ξενοδοχεία του oμίλου της InterContinental Hotels στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (περιοχή ΕΜΕΑ). Ο κ. Stephan Powell, Sales and Marketing Senior Vice President του oμίλου της InterContinental Hotels για την περιοχή ΕΜΕΑ, δήλωσε: “Είναι η πρώτη φορά, από την ανάληψη των καθηκόντων μου, που όλες οι ομάδες πωλήσεων της περιοχής συγκεντρώνονται σε ένα τέτοιο συνέδριο. Είμαι σίγουρος ότι το συνέδριο θα αποδειχτεί εξαιρετικά παραγωγικό και ανυπομονώ πραγματικά να βρεθώ στην Αθήνα”.

“Το Athenaeum InterContinental Athens, καλωσορίζει το συνέδριο πωλήσεων της περιοχής ΕΜΕΑ του ομίλου της InterContinental Hotels. Είναι ιδιαίτερη τιμή μας που, για μια ακόμη φορά, φέρνουμε ένα τόσο σημαντικό επιχειρηματικό γεγονός στην Αθήνα και ειδικότερα στο ξενοδοχείο μας” ανακοίνωσε ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, γενικός διευθυντής του Αthenaeum InterContinental Athens.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top