Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών - Πειραιώς και Ρωσική Ομοσπονδία

Περίοδος στενής συνεργασίας Ελλάδας και Ρωσίας σε θέματα τουρισμού

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Φεβρουάριος 2005, 00:00

Τρόποι προβολής στη Ρωσία του ελληνικού τουρισμού, όπως η συμμετοχή σε εκθέσεις και η έναρξη επαφών με αρμόδιους φορείς, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχε χθες η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Φώφη Γεννηματά...

Τρόποι προβολής στη Ρωσία του ελληνικού τουρισμού, όπως η συμμετοχή σε εκθέσεις και η έναρξη επαφών με αρμόδιους φορείς, συζητήθηκαν κατά τη<...>

συνάντηση που είχε χθες η υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Φώφη Γεννηματά με τον πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα Αντρέι Βαλεντίνοβιτς Βντονίν.

Όπως σημείωσε ο κ. Βντονίν, η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός δεν έχει προβληθεί στη Ρωσία, όσο θα έπρεπε. Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι με τη συνάντηση αυτή ξεκινάει μία περίοδος στενής συνεργασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών- Πειραιώς και της ΕΝΑΕ με την πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται επίσκεψη της κ. Γεννηματά στη Ρωσική Ομοσπονδία και συναντήσεις της με στελέχη της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τέλος, ο κ. Βντονίν ζήτησε τη στήριξη από την Υπερνομαρχία και την ΕΝΑΕ για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει η Ρωσική Πρεσβεία την άνοιξη για τα 60 χρόνια από την ήττα του φασισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top