Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σε ελληνικό ξενοδοχείο το Gold Metal Award 2004 του Thomson

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Φεβρουάριος 2005, 00:00

Το ξενοδοχείο Nana Beach βράβευσε ο τουριστικός οργανισμός Thomson με το χρυσό βραβείο “Gold Metal Award 2004” για την σαιζόν<...>

2004, αναδεικνύοντας το πρώτο “Best Beach Club” από όλα τα ξενοδοχεία στη κατηγορία του που ο Thomson συνεργάζεται σε όλο τον κόσμο.

Υπογραμμίζεται ότι η διάκριση αυτή αφορά τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τη φιλικότητα και το πλαίσιο των δραστηριοτήτων, αναφορικά με την λειτουργία του ξενοδοχείου, όπως την βαθμολόγησαν οι πελάτες που το επισκέφθηκαν.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στο ξενοδοχείο Savoy το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της εταιρίας Καράτζη Α.Ε η εκπρόσωπος κ. Μαρίτα Καράτζη. Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά βραβείο για το ξενοδοχείο για την σαιζόν 2004, το πρώτο αφορούσε την προστασία του περιβάλλοντος και απονεμήθηκε από την TUI.

Το Nana Beach All Inclusive Resort είναι πιστοποιημένο με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001, με το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001 και με το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων HACCP ΕΛΟΤ 1416. Η υιοθέτηση των συστημάτων ποιότητας σκοπό έχουν ν` αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν προς τον επισκέπτη - καταναλωτή διαμορφώνοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών που συμβάλουν στην τουριστική προβολή και ανάδειξη της χώρας μας στο εξωτερικό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top