Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Νέο μοντέλο ανάπτυξης του αγροτικού τομέα

Γιώργος Παπανδρέου: Ανάπτυξη του αγροτικού τομέα σε συνδυασμό με τον τουρισμό

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Φεβρουάριος 2005, 00:00

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην ημερίδα με θέμα "Οι προκλήσεις της ελληνικής γεωργίας, από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης", εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται τα αγροτικά θέματα...

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην ημερίδα με θέμα “Οι προκλήσεις της ελληνικής γεωργίας, από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και<...>

τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται τα αγροτικά θέματα και πρότεινε νέο μοντέλο ανάπτυξης του αγροτικού τομέα που συνδυάζεται με την ανάπτυξη του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου τόνισε, σχετικά με το νέο μοντέλο ανάπτυξης, ότι “είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτό το νέο μοντέλο ανάπτυξης του αγροτικού τομέα να συνδυαστεί με ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της περιφέρειας, που θα συνδυάζει όπως πολλοί είπανε το περιβάλλον, την οικολογία, τον πολιτισμό, και την παράδοση, ως μέρος αυτής της ανάπτυξης”. Επιπλέον, θα συνδυάζεται με νέου τύπου υπηρεσίες, ιδιαίτερα στον τουρισμό, και στο αγροτουρισμό, τον τουρισμό υγείας κτλ.

Ακόμα, είπε ότι “Όπου κι αν πάει κανείς, μιλούν για τη μεσογειακή δίαιτα, και είναι πραγματικά αξιοπερίεργο, ότι ο Έλληνας αγρότης απ` αυτό δεν έχει σημαντικό κέρδος”..

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top