Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέο GSA στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Air New Zealand

Θοδωρής Κουμέλης - 11 Φεβρουάριος 2005, 00:00

Νέα συνεργασία στην Ελλάδα ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία Air New Zealand για διείσδυσή της στην ελληνική αγορά<...>

. Ειδικότερα, η εταιρία ανακοίνωσε την ανάθεση του GSA στην Discover the World Marketing.

Αναφερόμενος στη νέα αυτή συνεργασία ο διευθυντής ανάπτυξης για την Ευρώπη της Air New Zealand κ. Nathan Rum τόνισε ότι «η Discover the World Marketing έχει μια θαυμάσια φήμη σε όλο τον κόσμο για παροχή υψηλών ποιοτικών εξυπηρετήσεων και η Air New Zealand είναι πολύ χαρούμενη που θα συνεργασθεί με αυτή την εταιρία στην Ελλάδα».

Όσον αφορά στα σχέδια της εταιρίας για το 2005 ο κ. Rum ανέφερε ότι το 2005 είναι ένα συναρπαστικό έτος για την Air New Zealand διότι θα κυκλοφορήσει μετά τις 30 Ιουνίου ένα νέο προϊόν σχεδιασμένο για τους μακρινούς προορισμούς ‘Long Haul Product’, και μετά τον Σεπτέμβριο θα μπουν σε λειτουργία τα καινούργια αεροπλάνα της εταιρίας τα Boeing 777. Τέλος, ο κ. Rum τόνισε ότι για την ελληνική αγορά «θα κυκλοφορήσουμε νέες ειδικές τιμές μαζί με τους συνεργάτες μας».

Από τη μεριά του ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, διευθύνων σύμβουλος της Discover the World Marketing στην Ελλάδα ανέφερε ότι η Νέα Ζηλανδία επιλέγεται τα τελευταία χρόνια ως ο πρώτος οικολογικός προορισμός στον κόσμο και μαζί με τα γύρω νησιά παρουσιάζει ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον. Αναφερόμενος στη νέα συνεργασία ο κ. Φραντζεσκάκης τόνισε ότι η Air New Zealand διαθέτει πολύ καλό δίκτυο στη Ν.Α. Ασία και τον Ειρηνικό γεγονός που θα εξυπηρετήσει με ιδανικό τρόπο στη μετακίνηση ναυτιλιακών πληρωμάτων. Όσον αφορά στην τουριστική κίνηση από τη χώρα μας προς τη Νέα Ζηλανδία ο κ. Φραντζεσκάκης πιστεύει ότι υπάρχουν περιθώρια ανάπτυξης ιδίως μετά την επικείμενη συνεργασία με αεροπορική εταιρία της Ασίας, που συζητείται αυτές τις ημέρες, η οποία θα πετάει από την Αθήνα προς τη Νέα Ζηλανδία μέσω ενός ασιατικού προορισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top