Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέες προοπτικές για το Golf του Porto Carras

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 February 2005, 00:00

Στο τέλος Ιανουαρίου παρέμειναν στο Porto Carras Grand Resort, 27 ανώτατα στελέχη της εταιρίας<...>

Golf Plaisir Tour Operator. Η εταιρία ασχολείται με τον τουρισμό golf για λογαριασμό των Σκανδιναβικών χωρών με έδρα τη Σουηδία και έχει ως αποκλειστικό προορισμό της στην Ελλάδα το Golf του Porto Carras Grand Resort.

Η συγκεκριμένη εταιρία συνεργάζεται με το Porto Carras Grand Resort από το Σεπτέμβριο του 2004 οπότε και ξεκίνησε το πρώτο συμβόλαιο συνεργασίας που αφορούσε την εβδομαδιαία παραμονή τουλάχιστον 70 golfers (back to back) για το χρονικό διάστημα από 1-9-04 έως 31-5-05.

Κατά την παραμονή στο resort των παραπάνω στελεχών διεξήχθησαν αγώνες golf στις 22, 26 και 29 Ιανουαρίου, και έγινε επίσκεψη στο Κτήμα Πόρτο Καρράς (αμπέλια, οινοποιείο και γευσιγνωσία στην αίθουσα “Μελισσάνθη”) και ξεναγήσεις σε όλες τις δραστηριότητες του συγκροτήματος, ενώ ιδιαίτερη προτίμηση έδειξαν στο νέο Κέντρο Θαλασσοθεραπείας & Spa του ξενοδοχείου Μελίτων.

Η ικανοποίηση των ανθρώπων της Golf Plaisir ήταν καθολική και όλοι εκφράστηκαν με ενθουσιώδη σχόλια τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για το προσωπικό του Porto Carras Grand Resort. Στον επιχειρηματικό τομέα της συνάντησης ο Πρόεδρος της εταιρίας Golf Plaisir Mr. Anders Kullenberg ανανέωσε και επαύξησε το συμβόλαιο συνεργασίας. Έτσι από τις αρχές του 2005 αυξάνεται ο ημερήσιος αριθμός των golfers του αρχικού συμβολαίου από 70 σε 90 άτομα και η συνεργασία επεκτείνεται για τις περιόδους 1-9-2005 έως 31-5-2006 και 1-9-2006 έως 31-5-2007. Υπολογίζεται ότι στη διάρκεια αυτής της συνεργασίας θα παραμείνουν στο συγκρότημα Porto Carras στη Χαλκιδική περισσότεροι από 6.400 golfers από τις Σκανδιναβικές χώρες, πραγματοποιώντας 40.000 και πλέον διανυκτερεύσεις.

H προσπάθεια της διοίκησης του Porto Carras Grand Resort για την ανάδειξη της Χαλκιδικής ως προορισμού για golfers δεν σταματά εδώ αλλά συνεχίζεται με συστηματικό τρόπο και σε άλλες αγορές για την επίτευξη και νέων συνεργασιών καθώς κρίνει ιδιαίτερα σημαντικό αυτό τον τομέα τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top