Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜη δεσμευτική προσφορά στην διαδικασία ιδιωτικοποίησης των Ο.Α. κατέθεσε η Aegean

Μη δεσμευτική προσφορά στην διαδικασία ιδιωτικοποίησης των Ο.Α. κατέθεσε η Aegean

Ενδεικτική μη δεσμευτική προσφορά για το πτητικό έργο των Ολυμπιακών Αερογραμμών, ΟΑ, προκειμένου να συμμετάσχει στην διαδικασία ιδιωτικοποίησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, κατέθεσε χτες η Aegean Airlines. Σημειώνεται ότι η φάση […]

Ενδεικτική μη δεσμευτική προσφορά για το πτητικό έργο των Ολυμπιακών Αερογραμμών, ΟΑ, προκειμένου<...> να συμμετάσχει στην διαδικασία ιδιωτικοποίησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, κατέθεσε χτες η Aegean Airlines.

Σημειώνεται ότι η φάση αυτή της διαδικασίας αφορά μη δεσμευτικές προσφορές αποκλειστικά για το πτητικό έργο των Ολυμπιακών Αερογραμμών και έτσι η Aegean Airlines συμμετέχει στην διαδικασία, με στόχο να συμβάλλει στην εξυγίανση των Ελληνικών Αερομεταφορών.

Την μη δεσμευτική προσφορά και συμμετοχή σ` αυτή τη φάση της διαδικασίας έχουν εγκρίνει και υποστηρίζουν όλοι οι βασικοί μέτοχοι της Aegean: Όμιλος Θ. Βασιλάκη, Όμιλος Λασκαρίδη, Γ. Δαυίδ, Δ. Ιωάννου, Β. Κωνσταντακόπουλος, και ο Όμιλος Τραπέζης Πειραιώς.

Τέλος, να τονιστεί ότι η συμμετοχή ή μη της Aegean στην φάση των τελικών προσφορών θα εξαρτηθεί από την ανάλυση των στοιχείων του Data Room των Ολυμπιακών Αερογραμμών, καθώς και από την πορεία των διαπραγματεύσεων εφόσον φυσικά είναι στην λίστα αυτών που θα επιλεγούν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024