Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΙδιαίτερα αισιόδοξα τα μηνύματα από την ιταλική τουριστική αγορά

Ιδιαίτερα αισιόδοξα τα μηνύματα από την ιταλική τουριστική αγορά

Στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα ζήτησης στην ιταλική τουριστική αγορά, με αποτέλεσμα οι προοπτικές για το 2005 να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες και καλές, κατέληξαν ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Αριστείδης Καλογερόπουλος – Στράτης, ύστερα από συναντήσεις, που πραγματοποίησαν…

Στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα ζήτησης στην ιταλική τουριστική αγορά, με<...> αποτέλεσμα οι προοπτικές για το 2005 να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες και καλές, κατέληξαν ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Αριστείδης Καλογερόπουλος – Στράτης, ύστερα από συναντήσεις, που πραγματοποίησαν με εκπροσώπους της ιταλικής αγοράς, στα πλαίσια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης `ΒΙΤ`, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε και στην οποία συμμετείχε και η χώρα μας με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 2.500 τετραγωνικών μέτρων.

Μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων ο Υφυπουργός κ. Αναστάσιος Λιάσκος, αναφέρθηκε στα νέα μέτρα και τις πολιτικές που εφαρμόζονται από το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης για τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος και τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών. Παράλληλα, μίλησε για τα έργα γενικής και ειδικής τουριστικής υποδομής, που πραγματοποιήθηκαν με την ευκαιρία της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων και στην προστιθέμενη αξία που έδωσαν στο ελληνικό τουρισμό, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στο γεγονός ότι η Πάτρα θα είναι πολιτιστική πρωτεύουσα το 2006, καλώντας τους Ιταλούς να την επισκεφτούν.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού στο Μιλάνο οι κ.κ. Λιάσκος και Καλογερόπουλος είχαν επαφές με επιχειρηματίες και δυνητικούς επενδυτές στον τομέα του τουρισμού, τους οποίους ενημέρωσαν για τις αποφάσεις και τις δράσεις για την αναβάθμιση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και τις δυνατότητες, που υπάρχουν για επενδύσεις στην Ελλάδα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον επιχειρηματία κ. Santo Versace, τον αδελφό του δολοφονηθέντος ιταλού σχεδιαστή, κατά την οποία ο κ. Versace εξέφρασε την πρόθεση να επεκτείνει και στην Ελλάδα τη σειρά ξενοδοχείων `Pallazio Versace`, τα οποία έχουν ξεκινήσει από την Αυστραλία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024