Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Επενδύει στην άνεση των επιβατών η British Airways

Βίκυ Καραντζαβέλου - 08 Φεβρουάριος 2000, 00:00

Πρόσφατα η αεροπορική εταιρία British Airways<.> παρουσίασε τα σχέδια της για μια νέα επένδυση ύψους<...>

600 εκατ. στερλινών Αγγλίας προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν, αλλά και να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα άλλα προϊόντα της.
Οι αλλαγές θα γίνουν ορατές σταδιακά σε διάστημα δύο ετών. Η επένδυση χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της εξοικονόμησης πόρων που ξεκίνησε το 1998.
Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας θέσης, της World Traveller Plus, η οποία θα είναι ένας συνδυασμός διακεκριμένης και οικονομικής θέσης, με προνόμια που περιλαμβάνουν νέα μεγαλύτερα καθίσματα, περισσότερο χώρο, και δυνατότητα μεταφοράς διπλασίου βάρους χειραποσκευών. Επίσης, αλλαγές πρόκειται να γίνουν στην Business Class της Ευρώπης, την club Europe.
Στην club World, που είναι η Business Class για πτήσεις εκτός Ευρώπης θα προστεθούν θέσεις κρεβάτια, και οι εσωτερικοί χώροι των υπερηχητικών Concorde θα ανακαινισθούν ριζικά.
Τέλος, θα γίνει μερική ανακαίνιση της πρώτης θέσης, και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στα αεροδρόμια και ειδικότερα των αιθουσών αναμονής που χρησιμοποιούν οι επιβάτες των διακεκριμένων θέσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top