Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπενδύει στην άνεση των επιβατών η British Airways

Επενδύει στην άνεση των επιβατών η British Airways

Πρόσφατα η αεροπορική εταιρία British Airways παρουσίασε τα σχέδια της για μια νέα επένδυση ύψους 600 εκατ. στερλινών Αγγλίας προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν, αλλά και να αναβαθμίσει […]

Πρόσφατα η αεροπορική εταιρία British Airways<.> παρουσίασε τα σχέδια της για μια νέα επένδυση ύψους<...> 600 εκατ. στερλινών Αγγλίας προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν, αλλά και να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα άλλα προϊόντα της.
Οι αλλαγές θα γίνουν ορατές σταδιακά σε διάστημα δύο ετών. Η επένδυση χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της εξοικονόμησης πόρων που ξεκίνησε το 1998.
Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας θέσης, της World Traveller Plus, η οποία θα είναι ένας συνδυασμός διακεκριμένης και οικονομικής θέσης, με προνόμια που περιλαμβάνουν νέα μεγαλύτερα καθίσματα, περισσότερο χώρο, και δυνατότητα μεταφοράς διπλασίου βάρους χειραποσκευών. Επίσης, αλλαγές πρόκειται να γίνουν στην Business Class της Ευρώπης, την club Europe.
Στην club World, που είναι η Business Class για πτήσεις εκτός Ευρώπης θα προστεθούν θέσεις κρεβάτια, και οι εσωτερικοί χώροι των υπερηχητικών Concorde θα ανακαινισθούν ριζικά.
Τέλος, θα γίνει μερική ανακαίνιση της πρώτης θέσης, και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στα αεροδρόμια και ειδικότερα των αιθουσών αναμονής που χρησιμοποιούν οι επιβάτες των διακεκριμένων θέσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024