Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΛιάπης: Τελευταία ευκαιρία για την πώληση των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Λιάπης: Τελευταία ευκαιρία για την πώληση των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πώληση των Ολυμπιακών Αερογραμμών εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, ύστερα από την χτεσινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, υπογραμμίζοντας […]

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πώληση των Ολυμπιακών Αερογραμμών εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, ύστερα από<...> την χτεσινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα το γεγονός ότι “είναι η τελευταία ευκαιρία για την τύχη της εταιρίας”.

Ακόμα, ο κ. Λιάπης εξέφρασε την ελπίδα ότι “θα υπάρξουν δεσμευτικές προσφορές στη δεύτερη φάση πώλησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών, που λήγει σε περίπου ενάμιση μήνα, από φερέγγυο αγοραστή”.

Στα πλαίσια της συνάντησης τους συζητήθηκε ακόμα και το θέμα που αφορά στο ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Όπως τόνισε ο κ. Λιάπης, “έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο για την οδική ασφάλεια μετά από πολύμηνη προετοιμασία και συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία”, ενώ υπενθύμισε ότι σήμερα θα έχει συνάντηση με τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, κ. Γιώργο Σουφλιά, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Να σημειωθεί ότι η πρόταση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΜΕ είναι να δημιουργηθεί ενιαίος φορέας, που θα συντονίζει τους συναρμόδιους φορείς, ταμείο με σταθερούς πόρους, ώστε να προγραμματίζει και να εφαρμόζει το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας, καθώς και συστηματική αστυνόμευση.

Τέλος, ο κ. Λιάπης αναφέρθηκε και στην αναθεώρηση του ΚΟΚ, με περιορισμό των ποινικών αδικημάτων και αύξηση των διοικητικών προστίμων, καθώς και αναδιοργάνωση του συστήματος χορήγησης αδειών για τους οδηγούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024