Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιευρυμένες οι τουριστικές δράσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Διευρυμένες οι τουριστικές δράσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Πολλές και διευρυμένες είναι πλέον οι δράσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού της. Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – […]

Πολλές και διευρυμένες είναι πλέον οι δράσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού<...> της. Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης Μιλάνου, προσπαθώντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο αυτές τις δράσεις, ανακοίνωσε τη σύσταση ενός μόνιμου φόρουμ με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της περιφέρειας.

Ο κ Αγγελόπουλος επεσήμανε, επίσης, ότι “οι δράσεις της περιφέρειας και του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Α.Μ. – Θ. δεν θα περιορίζονται στο εξής με τις συμμετοχές και μόνο στις διάφορες εκθέσεις τουρισμού που διοργανώνονται, αλλά θα επιχειρηθεί να υπάρξει συνέχεια με προσκλήσεις σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες.

Αναφέρθηκε ακόμα στην διοργάνωση ράλι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, του οποίου η προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού θα γίνει σε δύο εβδομάδες και εξέφρασε την πεποίθηση, ότι “αν υποστηριχθεί σωστά και λειτουργήσει ως θεσμός στην περιφέρεια θα δώσει μια ανάσα βαθιά χιλίων και πλέον επισκεπτών στο μοντέλο του εναλλακτικού τουρισμού που θέλει να υπηρετήσει η Α.Μ. – Θ”.

Τέλος ανακοίνωσε ότι το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το οποίο εκπονεί μελέτη για την ανάπτυξη της περιφέρειας, πρόκειται να προτείνει τη διοργάνωση 2 – 3 φεστιβάλ, μεταξύ αυτών και ένα φεστιβάλ πιάνου στη Σαμοθράκη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024